Πόσο κουλ πια; Η star λέει ναι στο crop top παρόλο που έχει... κοιλίτσα!

Πόσο κουλ πια; Η star λέει ναι στο crop top παρόλο που έχει... κοιλίτσα!

Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας

Πριν αρχίσετε να μας κατηγορείτε, να ξεκαθαρίσουμε πως αγαπάμε τις καμπύλες και είμαστε κατά των ανορεκτικών προτύπων. Λατρεύουμε σώματα όπως αυτό της Eva Longoria, η οποία και γνωρίζει πολύ καλά πώς να αναδεικνύει τα... ατού σημεία του sexy σώματός της.


Η αυτοπεποίθηση είναι το παν λένε και φυσικά έχουν δίκιο. Πόσα παραδείγματα έχουμε πανέμορφων γυναικών που τις νικά η ανασφάλεια. Θα πρέπει όμως να διαχωρίσουμε την αυτοπεποίθηση από την αυτογνωσία. Έχω αυτοπεποίθηση και παράλληλα αυτογνωσία σημαίνει γνωρίζω ποια είμαι, αγαπώ το σώμα μου όπως είναι και φροντίζω να το αναδεικνύω όσο καλύτερα μπορώ. Αντιθέτως, η έλλειψη αυτογνωσίας οδηγεί σε άσχημα αποτελέσματα όπως αυτό που βλέπετε παρακάτω.

lindsay-lohan-shows-off-belly-legs-london-photos-02 f2945
279D978700000578-0-image-m-6 1429170003495 df8f8

Οι paparazzi, λοιπόν, συνέλαβαν την Lindsay Lohan έξω από το Cirque le Soir (γνωστό nightclub του κεντρικού Λονδίνου) την περασμένη Τετάρτη. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ripped τζιν και το συνδύασε με ρομαντικό crop top. Για να λέμε και αλήθειες, το το outfit αυτό δεν την κολάκευε, καθώς άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της, η οποία δεν είναι και το δυνατό της σημείο.

lindsay-lohan-shows-off-belly-legs-london-photos-06 075e0
lindsay-lohan-shows-off-belly-legs-london-photos-01 38f75


Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν κατηγορούμε την κοπέλα επειδή έχει κοιλιά (κι εμείς έχουμε) αλλά για την επιλογή του crop top, το οποίο και φοράς μόνο αν έχεις επίπεδη κοιλιά. Εξάλλου τι κακό έχουν τα t-shirts βρε αδερφέ; Καλό είναι, λοιπόν, όλες μας να επιλέγουμε ρούχα που ταιριάζουν στο σωματότυπό μας και να μην ακολουθούμε απλώς ό,τι προστάζει η μόδα. Οκ Lindsay;

Διαβάστε ακόμα

Η έγκυος που στον 9ο μήνα είχε κοιλιακούς, γέννησε: Θα μείνετε άφωνοι όταν δείτε το μωρό!

Jen Selter: Η γυναίκα με τα ωραιότερα οπίσθια στον κόσμο, μας συστήνει την μητέρα της