Μήπως το έχει παρακάνει με τους γιους της; Η Gwen Stefani προκαλεί με τις επιλογές της

Μήπως το έχει παρακάνει με τους γιους της; Η Gwen Stefani προκαλεί με τις επιλογές της

Ποια η γνώμη σας;

 

Η Gwen Stefani είναι αναμφίβολα η πιο cool μαμά στο Hollywood. Το ντύσιμό της; Η συμπεριφορά της; Όλα αποδεικνύουν πως είναι η πιο χαλαρή μαμά που έχετε δει ποτέ. Συνεχίζει και φορά τα ρούχα που επέλεγε στα 20 της και γενικότερα φέρεται στα παιδιά της περισσότερο σα φίλη, παρά σα γονιός.

Οι τρεις γιοί της, Kingston, Zuma και Apollo δείχνουν πανευτυχείς στο πλευρό της διάσημης μαμάς τους. Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν η Gwen τους κάνει όλα τα χατίρια. Ό,τι ζητήσουν το έχουν, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Μα φυσικά η μανία των μικρών για μανικιούρ-πεντικιούρ.


Ο εξάχρονος γιος της Zuma λατρεύει να βάφει τα νύχια του σε κάθε πιθανό χρώμα και η διάσημη τραγουδίστρια δεν του το αρνείται. Οι paparazzi, λοιπόν, τους συνέλαβαν ενώ επισκεπτόντουσαν γνωστό κέντρο αισθητικής στο West Hollywood. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο μικρός αυτή τη φορά επέλεξε μαύρο χρώμα.

gwen-stefani-son 0b81a
gwen-stefani-zuma 7b678


Δεν ξέρουμε εσάς πώς σας φαίνεται όλο αυτό, αλλά στα δικά μας μάτια είναι λιγάκι περίεργο να πηγαίνεις ένα εξάχρονο παιδάκι σε beauty salon. Είναι προτιμότερο σε αυτήν την ηλικία να οδηγούμε τα παιδιά μας προς άλλες κατευθύνσεις (π.χ διάβασμα, αθλήματα, παιχνίδια) παρά σε... περιποιήσεις. Ποια η γνώμη σας;

Διαβάστε ακόμα

Το πιο αγαπημένο μας ζευγάρι στο Hollywood τελικά δε χωρίζει: Διαβάστε το τρυφερό μήνυμα!

Επιτέλους: Η τραγουδίστρια του Chandelier δείχνει το πρόσωπό της και έχουμε τα ντοκουμέντα