Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!Ο Cristiano Ronaldo και ο γιος του σε μια ξεχωριστή στιγμή

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!Ο Cristiano Ronaldo και ο γιος του σε μια ξεχωριστή στιγμή

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος!

Μπορεί με τις γυναίκες να είναι κάπως... μπερμπάντης, όμως ο Cristiano Ronaldo δεν επιδεικνύει την ίδια ανώριμη στάση και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του. Πέρα από άψογος επαγγελματίας, είναι και τέλειος μπαμπάς, που σίγουρα κάθε παιδί θα ήθελε να έχει. Ο μοναχογιός του, Cristiano Jr, είναι σίγουρα από τα τυχερά εκείνα παιδιά, που έχουν την απόλυτη προσοχή του μπαμπά τους, και μάλλον ο μικρούλης δείχνει από τώρα πως θα ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του.

jmj 72287


Ο 30χρονος άσος του ποδοσφαίρου έχει αναλάβει προσωπικά την προπόνηση του μόλις 4χρονου γιου του, και μέσα από το Youtube μοιράστηκε ένα βίντεο με τις προπονήσεις τους. Ποιον καλύτερο δάσκαλο θα μπορούσε άλλωστε να έχει ο μικρός, αφού ο ίδιος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου; Σε αυτό οι δυο τους δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι, ενώ ο μικρός Cristiano, που πλέον έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, δείχνει πολύ υπάκουος στις εντολές του πατέρα του.

ronaldo 8811d
yj ebcf3


Άλλωστε ο εκκολαπτόμενος... αστέρας και καρδιοκατακτητής, δεν έχει γνωρίσει ποτέ την γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, το 2010, οπότε ο μπαμπάς του είναι το απόλυτο επίκεντρο της προσοχής του. Πάντως του μοιάζει αρκετά και το μόνο βέβαιο είναι πως έχει κληρονομήσει το ταπεραμέντο του Πορτογάλου σταρ.

Διαβάστε ακόμη:

Να ζήσουν! Η Geri Halliwell ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Christian Horner!

Μα πόσο ακομπλεξάριστος;Ο David Beckham έχει αστείρευτο χιούμορ και μας το αποδεικνύει!