Mα πόσο όμορφη: Η Βίκυ Καγιά, λίγο πριν γεννήσει, είναι πιο στιλάτη από ποτέ!

Ερμιόνη Σαρρή
Mα πόσο όμορφη: Η Βίκυ Καγιά, λίγο πριν γεννήσει, είναι πιο στιλάτη από ποτέ!

Η μέλλουσα μανούλα εν δράσει...

Οι γυναίκες τα παλιότερα χρόνια αναγκάζονταν κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους να φορέσουν ό,τι πιο άχαρο και φαρδύ κυκλοφορούσε στα καταστήματα και έτσι να περάσει τους 9 αυτούς μήνες. Η μόδα όμως έκανε το θαύμα της και επιτέλους βλέπουμε τις μέλλουσες μανούλες να κυκλοφορούν με στυλ και κομψότητα.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί και η Βίκυ Καγιά που όλους αυτούς τους μήνες δεν έχασε ούτε για μία ημέρα το στυλ της. Και τώρα, λίγες ημέρες πριν να φέρει στη ζωή το μικρό Κρασσάκι, ποζάρει μπροστά στο φακό πιο χαρούμενη από ποτέ. Αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό. Όσο για την κοιλίτσα της; Η Βίκυ, αν και στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, φαίνεται να μην έχει πάρει και πολλά κιλά.

11311001 897352150306387 2000679989 n 75fc8

Είναι ίσως από τις πιο λαμπερές μέλλουσες μανούλες της ελληνικής showbiz και μέσω της σημερινής της φωτογραφίας μας υπενθυμίζει πως και η εγκυμοσύνη θέλει το στυλ της. Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το αποτέλεσμα της φωτογράφισης, αν και από το backstage καταλαβαίνουμε πως θα είναι... κατάπληκτικό.