Γιατί μόνο μία αδερφή μπορεί να καταλάβει: Το πρωτότυπο δώρο της Pippa Middleton στην Kate

Ερμιόνη Σαρρή
Γιατί μόνο μία αδερφή μπορεί να καταλάβει: Το πρωτότυπο δώρο της Pippa Middleton στην Kate

Οι μέλλουσες θείες καλούνται να την αντιγράψουν... πιστά

Οι αδερφές μας είναι και οι καλύτερές μας φίλες. Με αυτές έχουμε ξενυχτίσει αμέτρητα βράδια κάτω από τα σκεπάσματα λέγοντας ιστορίες τρόμου (και η μαμά εννοείται να φωνάζει) και μαζί τους έχουμε μοιραστεί κάθε χαρά και λύπη. Όπως και να το κάνουμε ο δεσμός είναι μεγάλος και... ακατανίκητος.

Έτσι, λοιπόν, και η Pippa Middleton μπορεί να ακούει πολλά παράπονα από το Παλάτι τα τελευταία χρόνια, αλλά η αγάπη της με την Kate δε τραντάζεται από κανέναν. Και μιας και έγινε θεία για δεύτερη φορά, είπε να δείξει το σοβαρό της εαυτό. Πού ξέρετε, ίσως και η Ελισάβετ τη συμπαθήσει επιτέλους.

pippa-kate-middleton 56a52

Η Kate, όπως είναι απόλυτα λογικό, με ένα νεογέννητο στο σπίτι έχει χάσει τον... ύπνο της. Ο George από την άλλη, βρίσκεται στην πιο σκανταλιάρικη ηλικία, που τον αφήνεις στην κρεβατοκάμαρα και σε ένα λεπτό έχει βρεθεί πάνω στο σύνθετο. Έτσι η Pippa αποφάσισε να στέλνει ανά τρεις ημέρες στην αδερφούλα της... φυσικούς χυμούς. Η ενέργειά της «χτυπάει» κόκκινο και έτσι ένα delivery boy της φέρνει τα τονωτικά της δώρα. Η Kate έχει μεγάλη αγάπη στα υγιεινά και θρεπτικά γεύματα, οπότε με αυτόν τον τρόπο κερδίζει λίγο χρόνο.

Pippa-and-Kate-Middleton a694b

Αχ, άμα έχεις τελικά την Pippa για αδερφή, ούτε για την ενέργειά σου δεν πρέπει να ανησυχείς.

Διαβάστε ακόμη:

Μεγάλο ταλέντο: H Άννα Πρέλεβιτς όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Τι 20, τι 30, τι... 50: Η Demi Moore είναι πιο όμορφη(και νέα) από ποτέ