Πιστεύετε ότι οι Brangelina είναι οι καλύτεροι γονείς; Οι Beckhams θα σας αλλάξουν γνώμη

Ερμιόνη Σαρρή
Πιστεύετε ότι οι Brangelina είναι οι καλύτεροι γονείς; Οι Beckhams θα σας αλλάξουν γνώμη

Δείτε τους και πείτε μας

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές παρέα με τα παιδιά τους. Ταξιδεύουν διαρκώς μαζί τους και συνήθως περνούν τα Σαββατοκύριακά τους στο γήπεδο. Όλες αυτές οι εικόνες, λοιπόν, έχουν κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι οι Brangelina είναι οι καλύτεροι γονείς του Hollywood.

Και οι Beckhams γιατί όχι; Πόσες φορές έχετε δει τον David αγκαζέ με τη μικρή Harper να κάνουν πατίνι και να τρώνε παγωτό; Και τώρα σας έχουμε το καλύτερο. Η οικογενειακή βόλτα που θα δείτε παρακάτω απέδειξε ότι η Victoria και ο David δε σκορπούν άσκοπα το χρόνο τους από εδώ και από εκεί. Πήραν όλα τους τα παιδιά, μπήκαν μέσα σε βαρκούλες και βόλταραν στο ποτάμι του Cambridge. Και ξέρετε γιατί μας εντυπωσίασαν; Γιατί δεν ήταν... κομπλεξικοί.

2910AD1200000578-3096306-Family affair The Beckhams were spotted glided down the River Ca-a-31 1432576254734 c166d

Η οικογένεια Beckham χωρίστηκε σε άντρες και γυναίκες και βόλταραν παρέα με τους υπόλοιπους τουρίστες. Η Harper μιλούσε με τη μαμά της και τα αγόρια μάλλον έλεγαν τα ποδοσφαιρικά νέα με τον... David. Ούτε prive βαρκάκια, ούτε δικό τους προσωπικό βαρκάρη. Για να λέμε την αλήθεια, οι Brangelina τόσο cool δε θα ήταν. Όλα και όλα!

Διαβάστε ακόμη:

Οι «αμαρτωλές» φωτογραφίες της Beyoncé που ξεσήκωσαν το διαδίκτυο

Αν είσαι η Kate Moss αυτά παθαίνεις: Μαντέψτε τι την έκανε να «φύγει» από μία σχέση