Guess who: Ένα από τα πιο σέξι αγόρια της showbiz είναι και πάλι ελεύθερο!

Guess who: Ένα από τα πιο σέξι αγόρια της showbiz είναι και πάλι ελεύθερο!

Ο δεσμός του με την όμορφη σύντροφό του μόλις διαλύθηκε

Στο άκουσμα της είδησης αυτής είμαστε σίγουρες πως πολλές καρδιές θα χτυπήσουν δυνατά, μιας και ο συγκεκριμένος star έχει πολλές πιστές φανς ανά τον κόσμο. Ο χωρισμός του, λοιπόν, θα κάνει πολλά κοριτσάκια και έφηβες κοπέλες να καταχαρούν.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή των One Direction, Niall Horan. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun» o 21χρονος star μόλις χώρισε από την σύντροφό του Melissa Whitelaw. Αιτία; Μαντέψτε... Η απόσταση. Λέγεται, λοιπόν, πως ο Niall δεν μπορούσε να κρατήσει δεσμό από απόσταση (η μέχρι πρότινος σύντροφός του σπουδάζει στην Αυστραλία) κι έτσι της ζήτησε να το... διαλύσουν.

y6y6y 01e72
2567BFE700000578-2956517-image-m-83 1424148443613 08240

Ο Horan γνώρισε την Melissa στη Μελβούρνη τον περασμένο Φεβρουάριο όποτε και οι paparazzi τους συνέλαβαν σε τρυφερές στιγμές. Πέρασαν μαζί τρεις υπέροχους μήνες και παρόλο που γνώριζαν από την αρχή πως είναι δύσκολο να κρατήσουν μια τέτοιου είδους σχέση ζωντανή, δεν το έβαλαν κάτω και το προσπάθησαν.

Δυστυχώς «το... γλυκό δεν έδεσε» και πια έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον star ζευγάρι με την σέξι Ariana Grande. Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα

Ουρλιάζουμε από χαρά: Παντρεύτηκε κρυφά το πιο γλυκό ζευγάρι της showbiz;

Η Irina Shayk σε «αναμμένα κάρβουνα»: Ο Bradley Cooper την έχει κάνει έξαλλη και όχι άδικα