Ακόμα ένα ζευγάρι είναι πλέον… παρελθόν!Ύστερα από 3 χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Ακόμα ένα ζευγάρι είναι πλέον… παρελθόν!Ύστερα από 3 χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Και ενώ περιμέναμε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι… χώρισαν! 

Παρότι τρελά ερωτευμένοι, και μάλιστα σε τέτοιο σημείο ώστε να επισημοποιήσουν την σχέση τους με έναν αρραβώνα τα Χριστούγεννα, τελικά η Emma Roberts και ο Evan Peters χώρισαν τους δρόμους τους ύστερα από τρία χρόνια κοινής ζωής, και επέκτειναν ακόμα περισσότερο την ήδη μακρά λίστα των χωρισμών στο Hollywood.

1434143501 486584609 emma-roberts-evan-peters-467 aded4
emma-roberts-evan-peters-halloween-costume-shopping-20 c5e07


Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει, μέχρι στιγμής, επιβεβαιώσει κάτι επίσημα, ωστόσο, η 23χρονη ηθοποιός και ανιψιά της Julia Roberts, εθεάθη πριν λίγες μέρες σε δημόσια εμφάνισή της χωρίς τη βέρα της, πράγμα που παραξένεψε και έβαλε... ψύλλους στα αυτιά όλων. Ούτως ή άλλως, πηγές του περιβάλλοντός τους ανέφεραν πως το τελευταίο διάστημα οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν συχνό φαινόμενο, όμως, παρόλα αυτά, ο χωρισμός έγινε σε φιλικό και ήρεμο κλίμα.

Evan-Peters-Emma-Roberts-Tyler-Shields-Kuss d0cf4
85656-evan-peters-and-emma-roberts-on-screen-and-off-screen-couple e733b
o-matic 2583f


Δυστυχές, ωστόσο κάπως αναμενόμενο τέλος για μια... παθιασμένη σχέση σαν αυτή, μιας και οι εντάσεις και οι καβγάδες υπήρχαν πάντοτε μεταξύ τους. Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «American Horror Story», στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Evan και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτός ο έρωτας, είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2013 για βίαιη συμπεριφορά (!). Άτομο του περιβάλλοντός τους επιβεβαίωσε πως οι δυο τους ένιωθαν πολύ έντονα συναισθήματα μέσα σε αυτή τη σχέση, πράγμα που τελικά δεν τους βγήκε σε καλό. Η ζωή συνεχίζεται!

Διαβάστε ακόμη:

Oh my God!Είναι αυτή η άλλοτε πληθωρική και σέξι Catherine Zeta-Jones;

Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones φοράει το μαγιό της και μας κάνει πολύ ευτυχισμένες