Πραγματικά... δε γίνεται: Η ετοιμόγεννη star διαθέτει αυτό το απίστευτο κορμί

Γωγώ Φούντα
Πραγματικά... δε γίνεται: Η ετοιμόγεννη star διαθέτει αυτό το απίστευτο κορμί

Tο πιστεύετε;

Συνήθως οι εγκυμονούσες, είναι αυτές που τρώνε για δύο, έχουν λιγούρες και φυσικά όσο πάνε και φουσκώνουν! Αυτό βέβαια, συμβαίνει στις φυσιολογικές γυναίκες και όχι σε κάποιες διάσημες κυρίες οι οποίες καταφεύγουν σε υπερβολές προκειμένου να πάρουν όσο το δυνατόν λιγότερα κιλά.

ghdgh 33b37

Όπως στην περίπτωση της Jamie King, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο γιο της, και ειλικρινά, το κορμί της μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός λοιπόν, η οποία αρέσκεται και στις... ημίγυμνες εμφανίσεις, ανέβασε στον λογαριασμό της μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, όπου ποζάρει φορώντας μόνο ένα λευκό σλιπάκι, δείχνοντας με περηφάνεια την κοιλίτσα της.

29A5CE9100000578-3133932-image-m-40 1434936196891 f343e

Και καλά η κοιλιά είναι εντάξει. Το υπόλοιπο σώμα της Jamie ωστόσο είναι άκρως σοκαριστικό, μιας αν τη βλέπαμε από πίσω, όχι μόνο δε θα συνειδητοποιούσαμε ότι είναι έγκυος, αλλά πιθανόν να την περνούσαμε και για μικρό κοριτσάκι. Βέβαια, για να μη τη στήσουμε και στον τοίχο, το κορμί της ήταν πάντα πολύ λεπτό, αλλά ακόμα κι έτσι, δε γλίτωσε τα επικριτικά σχόλια από κάποιους.

Υπάρχουν κι εκείνοι που επιλέγουν να είναι πιο προσεκτικοί, μιας και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει στον καθένα. Τα συμπεράσματα δικά σας...