Oρίστε; Η Jennifer Aniston είχε δεσμό με συμπρωταγωνιστή της από τα «Friends»

Γωγώ Φούντα
Oρίστε; Η Jennifer Aniston είχε δεσμό με συμπρωταγωνιστή της από τα «Friends»

Δέκα-και κάτι- χρόνια μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς, βγαίνει στο φως το πιο... απρόσμενο ειδύλλιο

Θυμάστε που κάποτε η Rachel Green τα έφτιαξε με τον Joey Tribbiani και τα πράγματα ήταν τόσο αμήχανα που δεν μπορούσαν καν να φιληθούν; Θυμάστε επίσης που η Rachel ήταν σφόδρα ερωτευμένη με τον Ross με τον οποίο τελικά κατέληξε μαζί;

1436496175792 Matt-LeBlanc-and-Jennifer-Aniston-2 258ff

Ε λοιπόν το σενάριο των αγαπημένων «Friends» δε θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πιο διαφορετικά, μιας και 10 χρόνια μετά το τέλος της απόλυτης αμερικάνικης σειράς, βγαίνει στο φως η πιο απίστευτη είδηση. Που λέτε, η Jennifer Aniston, είχε όντως δεσμό με τον Matt Le Blanc, αλλά εκτός πλατό και μάλιστα αρκετά παθιασμένο!

1436496259181 Matt-LeBlanc-and-Jennifer-Aniston-3 b867a

Και για να μη νομίζετε ότι απλά μεταφέρουμε μία είδηση, οι αποδείξεις υπάρχουν και σας τις έχουμε, μιας και ο φωτογραφικός φακός, είχε τσακώσει το ερωτευμένο ζεύγος, γύρω στο 2004, έξω από εστιατόριο του Los Angeles, να φιλιέται με πάθος! Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι καλοθελητές-τα γνωστά καρφιά-που επιβεβαιώνουν τον έρωτα αυτό, ο οποίος όμως κράτησε ελάχιστα.

1436496371795 Friends-cast a2525

Σε άλλα κουτσομπολιά, ο Matt λάτρευε πάντα, τη Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) και δεν άντεχε λεπτό τον τηλεοπτικό κολλητό του, Chandler Bing (Matthew Perry). Δεχόμαστε μόνο το πρώτο, γιατί όλοι λατρεύουν τη Phoebe αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να πιστέψουμε το δεύτερο! Όσο για τη σχέση... Μη μας το χαλάτε people. H Rachel ήταν πάντα δοσμένη στον Ross!