Τι χρωστάει ο Nicolas Cage;

Τι χρωστάει ο Nicolas Cage;

Ο Nicolas, που λέτε, έχει δωρίσει $1.8 δολάρια σε διάφορους ανθρώπους και οργανισμούς αλλά «ξέχασε» να πληρώσει τους φόρους.

Σύμφωνα με το νόμο των ΗΠΑ ο δωρητής οφείλει να πληρώσει το 35% οποιασδήποτε δωρεάς. Το 2009 ο Cage χρωστούσε κάτι σαν $14 εκατομμύρια για τις χρονιές 2002, 2003, 2004 και 2007 και, φέτος, το ποσό αυξήθηκε λιγάκι.

Για την οικονομική του καταστροφή που φέτος έχει αγγίξει το μυθικό ποσό των $620.000 ο Nicolas κατηγορεί τον διαχειριστή του Samuel Levin τον οποίο, μάλιστα, έχει μηνύσει -το 2009- διεκδικώντας 20 εκατομμύρια δολάρια με την αιτιολόγηση των καταστροφικών απωλειών εξαιτίας των επενδύσεών του αλλά απέσυρε τη μήνυση για να καταλήξουν σε εξωδικαστική συμφωνία.

Πάντως η πολιτεία της Νεβάδα του ζητάει περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια δολάρια λόγω ενός δανείου του, μαζί με τις αμοιβές δικηγόρων κτλ για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μ' αυτά και μ' αυτά δεν είναι να απορούμε κάθε φορά που ένας τόσο καλός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε χολιγουντιανά σκουπίδια (και δεν το κάνει σπάνια). Έχει ανάγκη το μεροκάματο και αυτός, τι να κάνει;