Daddy's Girl: Αυτές είναι οι πιο ωραίες φωτογραφίες του David Beckham και της Harper

Ερμιόνη Σαρρή

Το πιο ωραίο δίδυμο που έχουμε δει ποτέ μας

Η μικρή πριγκίπισσα του David και της Victoria Beckham γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου το 2011 και έχει κερδίσει την καρδιά μας από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Αν κάποιος μας ζητούσε περιγράψουμε τη Harper Seven, θα τη χαρακτηρίζαμε ως ένα petite fashion icon, αφού πρώτα είχαμε αναφέρει πως είναι το κοριτσάκι του μπαμπά. Ο David Beckham βρίσκεται πάντα στο πλευρό της σα φύλακας άγγελος.

Μπαμπάς και κόρη εδώ και 4 χρόνια μας έχουν χαρίσεις πολύ ωραία στιγμιότυπα, τρυφερά και αστεία. Εκείνος θέλει να μοιράζεται τον ελεύθερο χρόνο του μαζί της και φυσικά αυτή απολαμβάνει τη φροντίδα του με ένα πλατύ χαμόγελο.

Μα αυτός ο άντρας μπορεί να μας έκανε να τον λατρέψουμε με τατουάζ και τις τρίπλες του, ο ρόλος του μπαμπά όμως τον «ρίζωσε» στις καρδιές μας. Έχει γίνει αυτό που λέμε ο άντρας των ονείρων μας.

Η πρώτη φωτογραφία της Harper Seven Beckham με τον μπαμπά της.

Τους πρώτους μήνες της ζωής της, η Harper έκανε πολλές εμφανίσεις στην αγκαλιά του μπαμπά της και από τότε ήταν εμφανής η αδυναμία του σε εκείνη.

Η «πριγκίπισσα» Beckham όμως μεγάλωσε και τα πρώτα της βήματα τα έκανε στους δρόμους του Λονδίνου. Και όσο οι μήνες περνούν τόσο πιο δραστήρια γίνεται. Κάνει πατίνι στην αγορά του Notting Hill, τρώει παγωτό (πάντα μαζί με τον «ήρωά» της), επισκέπτεται fashion shows και όπως είναι λογικό, μαθαίνει να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό μας έλειπε κιόλας, η κόρη του David να μην ξέρει από σουτ και γκολ. Και το ασυναγώνιστο στυλ όμως της Victoria Beckham δεν απουσιάζει από αυτό το κορίτσι.

Για το τέλος αφήσαμε τη φωτογραφία αυτή που θα μπορούσε να περιγράψει την απόλυτη αγάπη μπαμπά και κόρης. Ο David έχει «χτυπήσει» τατουάζ για το κοριτσάκι του, αποκαλώντας την «Pretty Lady».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Harper Seven και του David στην παραπάνω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης