Kelly Rohrbach: 9 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη μνηστή του Leonardo DiCaprio

Kelly Rohrbach: 9 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη μνηστή του Leonardo DiCaprio

Το μοντέλο που "κατάφερε" τον πιο περιζήτητο εργένη του πλανήτη

Πριν από λίγες ημέρες, μάθαμε πως ο Leonardo DiCaprio αποφάσισε να... περάσει δαχτυλίδι στην εκλεκτή της καρδιάς του, που δεν είναι άλλη από την όμορφη ξανθιά, Kelly Rohrbach και φυσικά σοκαριστήκαμε με το γεγονός πως ο Leo αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Ποια είναι η 25χρονη θεά που έχει βάλει σκοπό να παντρευτεί τον ορκισμένο εργένη του Hollywood; Δείτε παρακάτω 9 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη μέλλουσα κυρία DiCaprio:

1. Έχει ποζάρει για το μεγάλο περιοδικό, "Sports Illustrated".

2. Το κορίτσι είναι σπουδαγμένο: Παρακολούθησε θεατρολογία και υποκριτική στο London Academy of Music and Dramatic Art, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική και στο πανεπιστήμιο του Georgetown.

3. Την έχουμε ήδη δει στην τηλεόραση: Έχει εμφανιστεί στην πολύ δημοφιλή σειρά, "Two and a Half Men".

4. Απ'όλα τα αθλήματα, προτιμά το golf. Μάλιστα, όταν έπαιζε golf στο σχολείο, κατάφερε να κερδίσει υποτροφία για να παίξει στην πρώτη Division στο πανεπιστήμιο Georgetown.

5. Της αρέσει, όμως, να παρακολουθεί και τένις. Είναι μεγάλη θαυμάστρια του Roger Federer.

10542753 508912499258202 561045366 n d35b4

6. Η οικογένειά της είναι αρκετά μεγάλη. Η ίδια έχει τέσσερα αδέλφια, που μένουν στο Connecticut.

7. Μία από τις αγαπημένες της ηθοποιούς είναι η Julia Roberts. Λατρεύει την ταινία της, "Erin Brockovich".

8. Φοβάται πάρα πολύ τους καρχαρίες. Η φοβία της αυτή ξεκίνησε όταν είδε μια ταινία, όταν ήταν μικρότερη. Δεν κολυμπά πολύ βαθιά στη θάλασσα.

9. Δε χρησιμοποιεί πολλά καλλυντικά. Το beauty "τελετουργικό" της αποτελείται από σαπούνι Dove και νερό. "Κάποιες φορές βάζω βαζελίνη στα χείλη και τα μάτια μου και ξυπνάς το πρωί και είσαι λίγο καλύτερα", έχει επίσης δηλώσει.