Gwyneth Paltrow: Το νέο σκάνδαλο που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της

Ερμιόνη Σαρρή
Gwyneth Paltrow: Το νέο σκάνδαλο που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της

Γιατί έχει χάσει τον ύπνο της;

Δε θα τη λέγαμε και πολύ καλή τη συγκεκριμένη εβδομάδα για τη Gwyneth Paltrow. Η σταρ έχει μπει σε μπελάδες και σχεδόν όλο το Hollywood μιλά για ένα νέο σκάνδαλο. Δεν αφορά όμως τα προσωπικά ή τα ερωτικά της, αλλά το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της. Ένα λάθος έφερε τα πάνω κάτω στο χώρο του διαδικτύου και εκείνη δε γνωρίζουμε ακόμη πώς θα το διαχειριστεί.

Πιο... φυσική δεν την έχετε ξαναδεί: Η Gwyneth Paltrow χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Στο site, λοιπόν, της Gwyneth Paltrow (Goop) αποφάσισαν να κάνουν ένα αφιέρωμα στον Καρκίνο του Μαστού, αλλά ο γιατρός δεν πρόσεξε αρκετά όλα όσα έγραψε και προκλήθηκε ο απόλυτο πανικός. Βλέπετε, ο Dr. Habib Sadeghi χρησιμοποίησε μία έρευνα - μύθο- του 1995 για τη σχέση του στηθόδεσμου και του καρκίνου. Έγραψε, λοιπόν, πως αν μία γυναίκα φορά πάνω από 12 ώρες τη μέρα σουτιέν, έχει μεγάλες πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού. Η έρευνα αυτή όμως δεν είχε γίνει ποτέ αποδεκτή από τους επιστήμονες και για αυτό ο όλος χαμός. Ο Jennifer Gunter, που είναι γυναικολόγος εξαγριώθηκε με το άρθρο του και μέσα σε ελάχιστο χρόνο του απάντησε πως το «The American Cancer Society» δεν έχει βρεθεί κάποια επιστημονική μελέτη που να επιβεβαιώνει τον κίνδυνο αυτό.

#breastcancertattoo: Γιατί όλες οι γυναίκες αξίζει να... χαμογελούν!

goop gwyneth paltrow b95ac

Τα πράγματα που αφορούν τη υγεία μας είναι αρκετά σοβαρά και σίγουρα πιστεύουμε πως η Gwyneth θα ζητήσει συγνώμη για την όλη αυτή ταλαιπωρία.