Ο πρώην της Beyonce αποκαλύπτει πως εκείνη κατάφερε να γίνει η σημερινή superstar!

Ο πρώην της Beyonce αποκαλύπτει πως εκείνη κατάφερε να γίνει η σημερινή superstar!

 

Τι υποστηρίζει ο επί δέκα χρόνια σύντροφός της,  Lyndall Locke; 

 

Στα 34 της χρόνια η Beyonce έχει καταφέρει να είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρς του πλανήτη –αν όχι και η μεγαλύτερη πλέον. Η μοίρα φαίνεται να της έχει φερθεί κάτι παραπάνω από ευνοϊκά, όμως δεν ήταν μονάχα η τύχη που την οδήγησε εκεί, αλλά η σκληρή δουλειά και ο ένας και μοναδικός στόχος που είχε από την παιδική της κιόλας ηλικία: να γίνει η σταρ που είναι σήμερα, στον οποίο είχε επικεντρωθεί από... τα 13 της χρόνια.


Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει ο πρώην σύντροφός της, Lyndall Locke. Η Bey έμεινε μαζί του από τα 12 της χρόνια, μέχρι και τα 22 της, όταν ξεκίνησε η ανοδική της πορεία με τις Destiny's Child. και κάπως έτσι, ο Lyndall είχε την ευκαιρία να δει τη διάσημη σταρ από την άγνωστη πλευρά της όταν ακόμα ήταν άσημη, όμως είχε ήδη τη στόφα της μεγάλης ντίβας.

2DBD626200000578-3288063-image-m-16 1445725114328 21474


Σύμφωνα με τον ίδιο, η Beyοnce ήταν από μικρή συγκεντρωμένη στο στόχο της και προσπαθούσε ανελλιπώς για αυτόν. Ο πατέρας της, Mathew Knowles, την καθοδηγούσε πάντοτε προς αυτή την κατεύθυνση και είχε φτιάξει ένα πλάνο για να φτάσουν και οι δύο στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, εκείνος άφησε τα πάντα και επένδυσε όλα του τα χρήματα στην καλλιτεχνική της πορεία, ενώ αυτή προσπαθούσε από την εφηβεία της να γίνει η εκπληκτική perfomer που είναι σήμερα, με ειδικές ασκήσεις φωνητικής και χορού.


Ο Lyndall μεταξύ άλλων, αναφέρει πως η σταρ ήταν από τότε... control freak και δεν άφηνε τίποτα στην τύχη του. Μάλιστα, υποστηρίζει πως ακόμα και ο γάμος της με τον JayZ δεν ήταν καθόλου τυχαίος, μιας και με αυτόν, θα κατάφερνε να ανελιχθεί ακόμα περισσότερο καλλιτεχνικά. Υπερβολές; Πάντως, αν είναι όντως έτσι η Bey μας αποδεικνύει έμπρακτα πως αν προσπαθείς αρκετά μπορείς να πετύχεις κάθε όνειρό σου.

Διαβάστε ακόμη:

Θέλει να σπάσει το internet; Η διάσημη σταρ ντύνεται για το Halloween... Kim Kardashian!

O Ashton Kutcher θέλει να γίνει για 2η φορά μπαμπάς και ο λόγος θα σε εκπλήξει δυσάρεστα!