Η τελευταία είδηση για τα sequels του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» θα ενθουσιάσει τους fans!

Η τελευταία είδηση για τα sequels του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» θα ενθουσιάσει τους fans!

Ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson μάλλον θα κουραστούν πολύ!

Είχαμε αρκετό καιρό να ακούσουμε κάποιο νέο από την ταινία "50 Αποχρώσεις του Γκρι" και τους συντελεστές της κι έτσι, η συγγραφέας E. L. James μας επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη. Όπως πρώτο έμαθε το The Wrap, η Universal Pictures έχει συμφωνήσει με το James Foley για να σκηνοθετήσει εκείνος και τις δύο επόμενες ταινίες, "Fifty Shades Darker" και "Fifty Shades Freed", ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2016.

Τα δύο φιλμ θα γυριστούν back-to-back και οι Jamie Dornan και Dakota Johnson θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Christian Grey και Anastasia Steele, με τους Michael De Luca και Dana Brunetti, στους "ρόλους" των παραγωγών.

Και στα δύο sequels, το σενάριο θα γράψει ο Niall Leonard, ο συγγραφέας και σεναριογράφος που ξέρει καλύτερα απ' όλους τους χαρακτήρες, αφού είναι παντρεμένος με τη James.

fifty-shades-darker-jamie-dornan-slice-600x200 b35af

Σκηνή από το trailer του Fifty Shades Darker

Δες επίσης: Ο Jamie Dornan είναι ο αγαπημένος μας σταρ και θα σας εξηγήσουμε το γιατί

Το "Fifty Shades Darker" έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου 2017 και το "Fifty Shades Freed" στις 9 Φεβρουαρίου 2018(και οι δύο ταινίες, δηλαδή, πολύ κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου). Αναμένουμε!