Tι έχει συμβεί με τη φωτογραφία της star που προκάλεσε πανικό στα social media;

Γωγώ Φούντα
Tι έχει συμβεί με τη φωτογραφία της star που προκάλεσε πανικό στα social media;

Αλήθεια ή ψέματα;

Και μιας και βραβεία χωρίς ευτράπελα και πιπεράτα γεγονότα, δεν είναι βραβεία, και μιας και όπου μαζεύονται διάσημοι και πλούσιοι άνθρωποι, πάντα κάτι θα πάει στραβά και πάντα θα υπάρξει κάτι που θα κινήσει την περιέργεια, έτσι ακριβώς έγινε και με τα British Fashion Awards, στα οποία έδωσαν το παρών όλες οι κυρίες της καλής κοινωνίας.

Η Cheryl Frernandez-Versini λοιπόν, η οποία ήταν ανάμεσα στις υψηλές προσκεκλημένες των βραβείων, έβαλε τα καλά της, έγινε κουκλάρα και ξεκίνησε να φωτογραφηθεί και να δει τους άλλους διάσημους φίλους της. Μόνο που λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, μιας και ένας δημοσιογράφος, λίγο έλειψε να τη διασύρει δημοσίως.

2EC0148700000578 3331881 image a 119 1448368289479 4128b

Που λέτε, η Cheryl απαθανατίστηκε στην τουαλέτα, να πλένει τα χέρια της και μπροστά της να υπάρχει ύποπτη λευκή σκόνη, που έμοιαζε φυσικά με ναρκωτικό και συγκεκριμένα κοκαΐνη. O δημοσιογράφος ανέβασε με συνοπτικές διαδικασίες τη φωτογραφία στα social media, γράφοντας από κάτω: «Η στενοχώρια στα μάτια της».

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία έγινε ανάρπαστη, παρά το γεγονός ότι λίγα λεπτά μετά εξαφανίστηκε. Και φυσικά, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας εξοργίστηκαν και υπερασπίστηκαν δημόσια το ίνδαλμά τους, υποστηρίζοντας ότι η Cheryl απεχθάνεται τα ναρκωτικά και δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνει χρήση.

Το ίδιο ακριβώς υποστηρίζει και η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία αναμένεται να κινηθεί νομικά.