Kim Kardashian: Τι αποκαλύπτει για όνομα του δεύτερου παιδιού της;

Kim Kardashian: Τι αποκαλύπτει για όνομα του δεύτερου παιδιού της;

Πως θα ονομάσει τον γιο της, που πολύ σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά της;

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που η Kim Kardashian θα καλωσορίσει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και η ευτυχία της θα ολοκληρωθεί απόλυτα. Η 35χρονη σταρ, έκανε πολλές προσπάθειες να μείνει ξανά έγκυος, όμως παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερε και πλέον λίγες μονάχα μέρες έχουν απομείνει για να γνωρίσει το νέο μέλος της οικογένειας, αφού αναμένεται να γεννήσει στα τέλη Δεκεμβρίου.

ilk 120d7


Όσο για το όνομα που θα δώσουν στον μικρούλη, έχουν ακουστεί κατά καιρούς πολλές εκδοχές, όμως καμία από αυτές, τελικά, δεν θα είναι η επιλογή τους. Η ριάλιτι σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, αποκάλυψε πως ακόμα και τώρα, δεν έχουν αποφασίσει με τον Kanye West, το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους. Πότε θα το κάνουν;

kjm b123c


Όπως ανέφερε η Kim, και στην περίπτωση της κόρης τους, North, είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο. Τις πρώτες μέρες, οι δύο γονείς δεν αποκαλούσαν με κάποιο συγκεκριμένο όνομα τη μικρούλα, μέχρι που το όνομα το εμπνεύστηκαν εντελώς αβίαστα. Και κάπως έτσι σκοπεύουν να κάνουν και τώρα. Βέβαια η Κim, έχει φροντίσει ήδη να πάρει τη γνώμη της κόρης της, για το όνομα του αδερφού της, όμως και εκείνη δεν φαίνεται να... βοηθά πολύ την κατάσταση: «Όταν ρωτάω τη North «πώς λες να ονομάσουμε το μικρό αδελφούλη σου;», μου απαντά «μικρό αδελφούλη!», δήλωσε η ετοιμόγεννη σταρ.

Πηγή: People

Διαβάστε ακόμη:

Wow! Έχεις δει τον κούκλο σωματοφύλακα της Adele που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral;

Ben Affleck, τι γίνεται εδώ; Η διάσημη πρώην του που επανήλθε δυναμικά στη ζωή του