Nicole Kidman : Αποκαλύπτει αν έχει μετανιώσει το γάμο της με τον Tom Cruise!

Nicole Kidman : Αποκαλύπτει αν έχει μετανιώσει το γάμο της με τον Tom Cruise!
Ένα από τα πιο hot  ζευγάρια, που έχουν περάσει από την ιστορία του Hollywood

O γάμος τους διήρκησε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία –κάτι αρκετά σπάνιο για τους αστέρες της σόουμπιζ- και εκείνοι αποτέλεσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια που έχουν περάσει από το Hollywood. Nicole Kidman και Tom Cruise χώρισαν τις ζωές τους το 2001, όμως παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, τους έχουμε ακόμα γερά αποτυπωμένους στις μνήμες μας ως ζευγάρι. Και μάλλον και οι ίδιοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ πως κάποτε υπήρξαν μαζί και αγαπημένοι, αφού μέχρι και σήμερα αναφέρονται ο ένας στον άλλο.

golden globe dc9ae


Πως άλλωστε να διαγράψει κανείς τόσα χρόνια από τη ζωή του; Σε πρόσφατες δηλώσεις η 48χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στο γάμο της με τον σταρ, λέγοντας πως όταν έγινε ήταν ακόμα πολύ μικρή σε ηλικία. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, όμως, και την ανωριμότητα που πολλές φορές το συνοδεύει, η ίδια αποκάλυψε πως ήταν μία κίνηση που δεν μετάνιωσε ποτέ.

rs 300x300 130605165440 600.Keith.Nicole.mh.060513 b4160


Πλέον, η σταρ έχει προχωρήσει τη ζωή της εδώ και χρόνια, είναι παντρεμένη με τον KeithUrban και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες. Το παρελθόν όμως, όπως και να το κάνουμε, δεν διαγράφεται ποτέ.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το νέο tattoo της Angelina Jolie!Μαντεύετε τον συμβολισμό του;

Είναι αυτή η απόδειξη ότι Ben Affleck & Sienna Miller είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;