Φανατικοί των «Friends» ουρλιάξτε: Η Courteney Cox είναι ζευγάρι με τον...

Γωγώ Φούντα
Φανατικοί των «Friends»  ουρλιάξτε: Η Courteney Cox είναι ζευγάρι με τον...

Stop the Press: Tα «Φιλαράκια» μόλις έγιναν... πραγματικότητα

Το 2015 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας: Η Charlize Theron με τον Sean Pen, χώρισαν μη μπορώντας να ανταγωνιστούν ο ένας το sex appeal του άλλου, η Gwen Stefani-ποια η Gwen-έγινε τάρανδος από τον Gavin Rossdale και είπαν να το διαλύσουν κι αυτοί και κερασάκι στην τούρτα η κατάρρευση ενός από τους πιο ευτυχισμένους γάμους στο Hollywood-φυσικά αναφερόμαστε στους Garner και Affleck-.

Και εκεί που το μέλλον του φτερωτού θεού φάνταζε ζοφερό στις τάξεις των star, έρχεται μία είδηση που μας κάνει να ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα, βασικά τα διαγράφει από την μνήμη μας σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Λοιπόν, η Courteney Cox, το κορίτσι αυτό για το οποίο πολύ στενοχωρηθήκαμε πρόσφατα λόγω του ξαφνικού του χωρισμού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι με τον... Matthew Perry!!! ΤΑΤΑ!

ChandlerMonicaWeddingPose aec7a

Όσοι φυσικά δεν είστε φανς των «Friends» ίσως να μην καταλαβαίνετε το μεγαλείο της είδησης. Στο σημείο αυτό να ρωτήσουμε: Αλήθεια τώρα δεν είστε φανς των «Friends»; Γιατί; Και συνεχίζουμε... Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό star (διατηρείστε επιφυλάξεις) η Monica Geller και o Chandler Bing-όπως λέγονταν οι ρόλοι τους-αμέσως μετά το χωρισμό της πρώτης, ήρθαν ιδιαιτέρως κοντά, ενώ έπειτα από ένα βράδυ με δείπνο και ποτό, κατέληξαν στο σπίτι του Perry, όπου έκαναν αυτό που είχαν κάποτε στο... Λονδίνο!

Monica Chandler monica and chandler 553001 800 566 65a46

Για να εξηγήσουμε, οι ρόλοι των δύο ηθοποιών, από κολλητοί φίλοι έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα, δημοφιλή και αστεία τηλεοπτικά ζευγάρια ever, με τον έρωτά τους να παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους στην ιστορία της τηλεόρασης. Θεούλη μου, κάνε οι... Mandler να ισχύουν και στην πραγματικότητα.

5x08 Monica turkey 4593a

Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες...