Ουπς: Η μεγάλη γκάφα του Chris Hemsworth που αναστάτωσε ένα ολόκληρο έθνος

Γωγώ Φούντα
Ουπς: Η μεγάλη γκάφα του Chris Hemsworth που αναστάτωσε ένα ολόκληρο έθνος

Και μάλλον θα του στερήσει μεγάλη μερίδα των θαυμαστών του

Τα τελευταία χρόνια, με την επεισοδιακή είσοδο του Instagram στις ζωές μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εκτίθενται ανεπανόρθωτα μιας και τις περισσότερες φορές κάνουν πράγματα χωρίς να το πολυσκεφτούν. Και ok το κακό είναι μικρό για τους κοινούς θνητούς, τι γίνεται όμως όταν είσαι star του Hollywood, έχεις επίσης διάσημη σύζυγο και παρέα, και κάνεις μία γκάφα ολκής η οποία σου στερεί μεγάλη μερίδα των θαυμαστών σου;

Ε αυτό ακριβώς έκανε και ο Chris Hemsworth, ο οποίος όσο όμορφος και σέξι είναι, μάλλον τόσο μυαλό του λείπει. Ο λόγος; Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στην πατρίδα του την Αυστραλία, μαζί με τη σύζυγό του Elsa Pataky, τον αδερφό του Liam αλλά και την Miley Cyrus.

Untitled 1a91c

Η διάσημη αυτή παρέα λοιπόν, μαζί με αρκετούς ακόμα φίλους, διοργάνωσαν ένα πάρτι, έτσι για το καλό, με θέμα την Άγρια Δύση! Ντύθηκαν όπως καταλαβαίνετε Ινδιάνοι και πόζαραν όλο κέφι, καμάρι και πλατιά χαμόγελα. Ε και από κει και πέρα, ξεκίνησε ο χαμός! Πλήθος followers οι οποίοι κατάγονται από Ινδιάνους-Native Americans-έσπευσαν να επικρίνουν την κίνηση αυτή του ηθοποιού και της συντροφιάς του, λέγοντας ότι δε σέβεται την ιστορία ενός ολόκληρου έθνους. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που δήλωσαν ότι παύουν να είναι θαυμαστές του με το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο να αναφέρει: «Κατάγομαι από τους Ινδιάνους-Ναβάχο και το να βλέπω τον Chris και την παρέα του με τα κοστούμια αυτά, το θεωρώ τεράστια προσβολή προς τους προγόνους μου. Ήμουν φαν του Hemsworth και αγαπούσα τις ταινίες του, αλλά όχι πια».

Υπήρξαν βέβαια και οι κάπως πιο μετριοπαθείς, οι οποίοι θεώρησαν υπερβολικές όλες αυτές τις αντιδράσεις, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Όπως και να' χει, όταν παίζεις με τέτοια ζητήματα οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός, γιατί είτε είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις είτε όχι, πάντα θα υπάρχουν!