Η σταρ αποκαλύπτει:Ο νυν αρραβωνιαστικός της δεν ήξερε πως ήταν διάσημη όταν την γνώρισε!

Η σταρ αποκαλύπτει:Ο νυν αρραβωνιαστικός της δεν ήξερε πως ήταν διάσημη όταν την γνώρισε!

Mα είναι δυνατόν να μην είχε ακούσει για εκείνη τίποτα;

Πολλές είναι οι φορές, που έχουμε δει ανθρώπους να μην αναγνωρίζουν διάφορες διασημότητες και γνωστές προσωπικότητες, ειδικότερα όταν δεν ασχολούνται με το πεδίο στο οποίο αυτοί δραστηριοποιούνται. Όμως, είναι κάπως δύσκολο -έως ακατόρθωτο- να μην αναγνωρίζεις μία σταρ τέτοιου βεληνεκούς, μια ηθοποιό που είναι γνωστή διεθνώς, και μάλιστα, συνεχώς βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και χρόνια.

Κι όμως, αυτό συνέβη με τον José Bastón, τον εδώ και δύο χρόνια σύντροφο της Eva Longoria -που μάλιστα τον περασμένο μήνα αρραβωνιάστηκαν, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Dubai. Ο José, όταν την πρωτογνώρισε, δεν ήξερε καν το... όνομα και την ιδιότητά της. Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός στο σόου της Ellen DeGeneres, όπου παραβρέθηκε, και μάλιστα, περιέγραψε το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια!

2FEAA76300000578 3390527 image a 5 1452268021122 2e873

Όταν λοιπόν ο κοινός γνωστός τους τους σύστησε, ο Jose είπε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, είσαι ηθοποιός;». Βέβαια, η 40χρονη σταρ θεώρησε το γεγονός πολύ χαριτωμένο και ήταν κάτι που αγάπησε αμέσως σε εκείνον! Για ακόμη μια φορά, μας αποδεικνύει πόσο χαλαρή και ακομπλεξάριστη σταρ είναι. Μπράβο Eva!

Διαβάστε ακόμη:

Το πιο... «φυσιολογικό» ζευγάρι του Hollywood: Δείτε τη νέα εμφάνιση Kutcher - Kunis!

To δαχτυλίδι τους... μαρτύρησε:Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ύστερα από 4 μήνες σχέσης