Αυτός είναι ο λόγος που η Cheryl Fernandez-Versini αποφάσισε να χωρίσει!

Αυτός είναι ο λόγος που η Cheryl Fernandez-Versini αποφάσισε να χωρίσει!

Τι την οδήγησε στην απόφαση αυτή;

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες πως η διάσημη κριτής του , Cheryl-Fernandez-Versini, αποφάσισε να χωρίσει με τον επί 18 μήνες σύζυγό της, Jean-Bernard. Μάλιστα, δημοσιεύματα την ήθελαν να περνά τα χειρότερα Χριστούγεννα, αφού εκείνος ήταν μακριά της και εκείνη είχε συντροφιά και παρηγοριά, τον αδερφό της. Τι οδήγησε όμως το ζευγάρι στην απόφαση αυτή, προτού καν συμπληρώσουν δύο χρόνια έγγαμου βίου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sunday Mirror, η 32χρονη σταρ αποφάσισε να μείνει μόνη της ισχυριζόμενη πως υπήρχαν μεταξύ τους «αγεφύρωτες διαφορές», πράγμα που οδήγησε στο χωρισμό, ήδη από τον... Αύγουστο. Μάλιστα, πηγή του περιβάλλοντός της αναφέρει: «Τελικά, η Cheryl συνειδητοποίησε πως αποφάσισε πολύ σύντομα να παντρευτεί και παρασύρθηκε από έναν παράφορο ενθουσιασμό. Με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβαν πως είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι από δύο διαφορετικούς κόσμους».

2FF60F1D00000578 3392042 image a 35 1452379108414 ca4f2

Πάντως, ο χωρισμός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει γίνει μέσα σε αρκετά φιλικό κλίμα, και οι δύο προσπαθούν να διατηρήσουν μεταξύ τους μία αρκετά πολιτισμένη σχέση.

Διαβάστε ακόμη:

Θα την ζηλέψετε: Κι όμως, η Jennifer Garner δείχνει κάπως έτσι χωρίς μακιγιάζ!

Παρέμειναν δύο καλοί φίλοι! 6 μήνες μετά το χωρισμό βγαίνουν για δείπνο οι δυο τους!