Ένα χρόνο μετά το γάμο του, το σούπερ διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί;

Ένα χρόνο μετά το γάμο του, το σούπερ διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί;

Ελπίζουμε οι φήμες να ισχύουν! 

Πριν λίγο καιρό γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, που πραγματοποιήθηκε πριν ένα χρόνο στο εξωτικό νησί του ηθοποιού, και σίγουρα το μαγευτικό εκείνο event θα έμεινε αξέχαστο τόσο στους ίδιους, όσο και στους καλεσμένους τους. Και τώρα, φαίνεται πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να τους χτυπήσει, επιτέλους, την πόρτα ο πελαργός, αφού φήμες θέλουν εκείνη να περιμένει το πρώτο τους παιδί.

amber heard and johnny depp f471c

Ο λόγος για την Amber Heard και τον Johnny Depp, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του In Touch Weekly, ετοιμάζονται να υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, σε λίγους μήνες. Βέβαια, οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από το διάσημο ζευγάρι και ο λόγος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι ένας: η 29χρονη σταρ, διανύει ακόμα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός, προτού είναι απόλυτα βέβαιοι πως όλα πάνε καλά, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό.

Amber Heard and Johnny Depp9 glamour 20jan15 rex b 720x1080 8101d

Το μωράκι θα είναι το πρώτο παιδί για τη διάσημη ηθοποιό, σε αντίθεση με τον σταρ που έχει ακόμα μία κόρη, την 16χρονη Lily-Rose και έναν γιο, τον 13 ετών Jack , που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Vanessa Paradis. Πάντως εμείς ευχόμαστε, οι φήμες να είναι όντως αλήθεια, και η ευτυχία τους να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Ούτε που θα την καταλάβαινες: Η Keira Knightley σε χαλαρή βόλτα με την κορούλα της

Συντετριμμένη και στην κηδεία του αδερφού της η Celine Dion!