Ζέτα Δούκα: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Ζέτα Δούκα: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Σχεδόν τίποτα στο σώμα της ηθοποιού δεν προδίδει πως σε λίγες εβδομάδες θα είναι μαμά!

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» στο θέατρο Badminton βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ζέτα Δούκα, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά.

0108 ZEETA DOYKA 25012016 11734


Η Ζέτα Δούκα, που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, στο θέατρο Badminton

0128 DOYKA XATZANTONAS 25012016 ad56b

Με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά


Η παράσταση, που πήρε το όνομά της από τον θρυλικό πλέον δίσκο «Σταυρός του Νότου» του 1979, ταξιδεύει το κοινό στα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία, με την υπογραφή του Θέμη Μουμουλίδη στη σκηνοθεσία αλλά και τη δραματουργική επεξεργασία κειμένων του Έλληνα ποιητή και πεζογράφου.

0202 PAPAZISIS MAINAS ZALMAS 25012016 fb9dd

Ιωάννης Παπαζήσης, Στέλιος Μάινας και Σταύρος Ζαλμάς


Εκτός από τον ίδιο τον Θάνο Μικρούτσικο, τα τραγούδια ερμηνεύουν η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Κώστας Θωμαΐδης και ο Γιάννης Μαθές, ενώ στην παράσταση συμμετέχουν οι Στέλιος Μάινας, Σταύρος Ζαλμάς, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκος Αρβανίτης, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μιχάλης Μαρίνος, Ιωάννης Παπαζήσης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Κώστας Φαλελάκης και σαράντα ακόμη ηθοποιοί, μουσικοί και χορευτές.

Untitled 5f059

Ρίτα Αντωνοπούλου και Κώστας Θωμαΐδης επί σκηνής

0325 THANOS MIKROYTSIKOS 25012016 2097c

Ο Θάνος Μικρούτσικος καταχειροκροτείται μετά το τέλος της παράστασης

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον Μηνά Χατζησάββα, που θα έπαιζε τον κεντρικό ρόλο του ποιητή και συμμετείχε στις πρώτες πρόβες λίγο πριν τον θάνατό του.


Το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα έδωσε πλήθος κόσμου –ανάμεσά τους ένας από τους ερμηνευτές του δίσκου «Σταυρός του Νότου» του 1979, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο αδερφός του Θάνου Μικρούτσικου, Ανδρέας, σε μια από τις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις του.

Δες όλες τις φωτογραφίες στη photo gallery στην αρχή της σελίδας.