Angelina Jolie: Ένα ολόκληρο κράτος τα «βάζει» μαζί της και την αποκαλεί ρατσίστρια

Ερμιόνη Σαρρή
Angelina Jolie: Ένα ολόκληρο κράτος τα «βάζει» μαζί της και την αποκαλεί ρατσίστρια

Έναν χαρακτηρισμό που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε για την Angie.

Μία ταινία είναι τελικά είναι αρκετή για να ταχθεί ένα ολόκληρο κράτος ενάντια στην Angelina Jolie. Η ηθοποιός που μας έχει εντυπωσιάσει εκατοντάδες φορές με τις κινήσεις αγάπης και φιλανθρωπίας της, τώρα χαρακτηρίζεται ως ρατσίστρια από ένα ολόκληρο κράτος.

Οι Ιάπωνες τα έχουν «βάλει» με την Angie εξαιτίας της ταινίας Unbroken. Μπορεί να παίχτηκε σε όλο τον κόσμο, οι κινηματογραφικές όμως αίθουσες της Ιαπωνίας ήταν οι μοναδικές που δεν την «φιλοξένησαν». Στο Unbroken ένας αμερικανός στρατιώτης και αθλητής, ο Louis Zamperini αντί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου, βρίσκεται αιχμάλωτος σε ένα Ιαπωνικό στρατόπεδο στο οποίο βιώνει την πείνα και την κακομεταχείριση καταφέρνοντας όμως να ζήσει. Αυτή η υπόθεση εξόργισε τους Ιάπωνες, καθώς τους δείχνει απάνθρωπους και σκληρούς ως ανθρώπους.

20400447 a69bf
27 Unbroken Rex 26389

Οι Ιάπωνες αποκάλεσαν, λοιπόν, την Angie ρατσίστρια και την ταινία ως αντί-Ιαπωνική. Μία εταιρεία μάλιστα σκέφτεται να προβάλει έπειτα από τόσο καιρό το Unbroken στην Ιαπωνία και οι αντιδράσεις των πολιτών είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Θεωρούν πως η ιστορία αυτή τους προσβάλει, αφού δείχνει μόνο την κακή τους εικόνα.