«Έκλεισε στόματα»: Το διάσημο ζευγάρι βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Γωγώ Φούντα
«Έκλεισε στόματα»: Το διάσημο ζευγάρι βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Έπειτα από αρκετό καιρό, εμφανίζονται και πάλι μαζί

Tους τελευταίους μήνες, το Hollywood, μαζί και εμείς φυσικά, είχαμε πάρει απόφαση ότι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια, αποτελούσε παρελθόν, έπειτα από το γνωστό σκάνδαλο με την παράνομη σχέση της διάσημης ηθοποιού με συμπρωταγωνιστή της. Μάλιστα, όσο περνούσε ο καιρός, οι φήμες φούντωναν όλο και περισσότερο μιας και οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτες.

Φαίνεται όμως, ότι μάλλον ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από σκάνδαλα και φήμες, καθώς η Diane Kruger και ο Joshua Jackson, είναι ακόμα μαζί. Ο φωτογραφικός φακός, τους συνέλαβε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αγκαζέ να κάνουν τη βόλτα τους ενώ έδειχναν σαν να μην συνέβησαν ποτέ τα γεγονότα των τελευταίων μηνών.

3175CF5900000578 3459287 image m 15 1456183001948 1b0fb

Να θυμίσουμε, ότι η Γερμανίδα ηθοποιός είχε εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές με το συμπρωταγωνιστή της στην τελευταία της ταινία, Norman Reedus, σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές, με την ίδια φυσικά να μην επιβεβαιώνει και να μη διαψεύδει απολύτως τίποτα, ενώ παράλληλα το Instagram της κατέκλυζαν... μυστηριώδη μηνύματα που είχαν να κάνουν με την αγάπη και τον έρωτα.

Έχουμε την εντύπωση ότι η Diane δοκίμασε, δεν της βγήκε και επέστρεψε στο Joshua. Αλλά αυτό το πιστεύουμε εμείς.