Η Khloe Kardashian «πιάστηκε στα πράσα»: Η νέα της φωτογραφία που σκόρπισε το γέλιο

Γωγώ Φούντα
Η Khloe Kardashian «πιάστηκε στα πράσα»: Η νέα της φωτογραφία που σκόρπισε το γέλιο

Γιατί βρέθηκε στο στόχαστρο η reality star;

Η Khloe Kardashian ήταν πάντα η πιο χαμηλών τόνων και η πιο διακριτική από την μεγάλη των Kardashians σχολή. Και εκεί που λέγαμε, ότι ευτυχώς που υπάρχει και ένας μέλος που ξέφυγε από τη λαίλαπα των ημίγυμνων selfies, τα τελευταία κατορθώματα της reality star έρχονται να μας πείσουν ότι κάναμε τεράστιο λάθος!

Που λέτε, εκτός του ότι δε σταματάει να προκαλεί με τις δηλώσεις της, με την τελευταία περί κεράτου να κάνει το γύρο του κόσμου, εξακολουθεί να ανεβάζει την μία selfie μετά την άλλη, επιδεικνύοντας τα κάλλη της και φυσικά το γυμνασμένο της κορμί. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι δαιμόνιοι Βρετανοί δημοσιογράφοι δεν μασάνε κουτόχορτο, μιας και την «έπιασαν στα πράσα» και φυσικά τη... διέσυραν!

31860F7800000578 0 The altered image Khloe Kardashian was showing off the fruits of a 1 1456371455645 a1069

Στην τελευταία της selfie λοιπόν, με κολάν και μπουστάκι φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει γίνει photoshop στην περιοχή των γλουτών, ώστε να φαίνονται μικρότεροι και πιο σμιλεμένοι, κάτι που φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αποκάλυψη-σχεδόν-των... ενδοτέρων της, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων-προφανώς αρνητικών.

Όσο κι αν προσπάθησε η μακιγιέζ της Joyce Bonelli να μας πείσει ότι η Khloe είναι έτσι και στην πραγματικότητα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με εσώρουχα, το κακό είχε ήδη γίνει! Μα γιατί τόση κοροιδία βρε Khloe μου;