Η ηθοποιός του Sex & the City γέλασε με κάτι που θα έκανε έξαλλη οποιαδήποτε άλλη σταρ

Η ηθοποιός του Sex & the City γέλασε με κάτι που θα έκανε έξαλλη οποιαδήποτε άλλη σταρ

Είναι η Kim Cattrall η πιο cool διάσημη κυρία της εβδομάδας; Ναι, είναι!

Η Kim Cattrall έχει αποδείξει κατά καιρούς, μέσα από τις δηλώσεις της, πως είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη και με μπόλικο χιούμορ. Έτσι, όταν έμαθε πως το κανάλι CBS και οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ "60 Minutes", που αναφερόταν στη ζωή του πρωθυπουργού του Καναδά, Justin Trudeau, την πέρασαν, κατά λάθος, για τη μητέρα του, η ίδια είχε την πιο τέλεια αντίδραση.

Δες επίσης: Ό,τι πιο σέξι είδαμε μέσα στη βδομάδα: Η Cattrall, στα 59 της, παραδίνει μαθήματα γοητείας

justin trudeau prime minister canada 4d8dd

Ο Justin Trudeau, σε φωτογράφισή του για τη Vogue

Μέσα στο ντοκιμαντέρ προβλήθηκαν φωτογραφίες της ηθοποιού, από όταν ήταν περίπου 20 ετών και οι υπεύθυνοι εσφαλμένα νόμισαν πως ήταν η Margaret Trudeau, παρά το γεγονός πως η 59χρονη Cattrall περνά τον πρωθυπουργό του Καναδά μόνο 15 χρόνια!

"Έχω ένα γιο που είναι πρωθυπουργός του Καναδά; Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη", δήλωσε, αστειευόμενη, η σταρ του Sex and the City.

Kim CattrallTwitter b f2d97

Όσο για το λόγο για τον οποίο προκλήθηκε αυτή η σύγχυση; Ο πατέρας του Justin, Pierre Trudeau, ο οποίος ήταν παλαιότερα πρωθυπουργός του Καναδά, λίγο μετά από το διαζύγιό του με τη γυναίκα του, Margaret, έβγαινε με διάφορες celebrities, ανάμεσά τους οι Barbra Streisand, Jane Fonda και φυσικά, η Kim Cattrall.