Ο εφιάλτης της Kate Middleton

Ο εφιάλτης της Kate Middleton

Κάθε μέλλουσα νύφη είναι αγχωμένη πριν το γάμο της. Φανταστείτε πώς νιώθει μια νύφη τον γάμο της οποίας πρόκειται να παρακολουθήσουν δισεκατομμύρια άνθρωποι!

Η 29χρονη μέλλουσα νύφη είναι η προσωποποίηση του κοριτσίστικου ονείρου που θέλει τις ονειροπόλες κορασίδες να γίνονται πριγκίπισσες (και βασίλισσες εν ευθέτω χρόνω, επίσης). Αλλά εκτός από τον ονειρεμένο γάμο της τα REM της, όταν κοιμάται, συνοδεύει και ένας επαναλαμβανόμενος εφιάλτης. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πολλές οι νύφες που πρέπει να διαχειριστούν ένα άγχος τόσο μεγάλο όσο το να έχουν 1.900 καλεσμένους στο γάμο τους και άλλα δύο δισεκατομμύρια να τις παρακολουθούν.

Αλλά η Kate βρίσκεται σε αυτήν ακριβώς τη θέση! Ο εφιάλτης της Kate είναι από τους πιο συνηθισμένους και, στην περίπτωσή της, είναι και ταιριαστός με την περίσταση. Το στρες της μεταφράζεται, στα όνειρά της, σε ένα εφιαλτικό σκηνικό κατά το οποίο βρίσκεται ξαφνικά στο ναό, μπροστά στους κληρικούς και σε όλους τους καλεσμένους της και συνειδητοποιεί πως δεν φοράει απολύτως τίποτα, ενώ όλοι έχουν καρφώσει τα βλέμματά τους πάνω της.

Κάτι μας λέει πως το μόνο που θέλει η Kate αυτή τη στιγμή είναι να φτάσει η 29η Απριλίου, να περάσει σαν όνειρο (και όχι εφιάλτης) και να συνεχίσει τη ζωή της εντός και εκτός Buckingham.