Μήπως η Jennifer Aniston είναι πολύ σκληρή τελικά; Η είδηση αυτή μας γέμισε με θλίψη

Ερμιόνη Σαρρή
Μήπως η Jennifer Aniston είναι πολύ σκληρή τελικά; Η είδηση αυτή μας γέμισε με θλίψη

Θα κάνει άραγε αυτό το βήμα προς τα πίσω ποτέ;

Το έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να το λέμε. Η Jennifer Aniston είναι ο νούμερο ένα σταρ του Hollywood για εμάς. Την έχουμε πονέσει ιδιαιτέρως μετά το χωρισμό της από τον Brad Pitt και έχουμε χαρεί διπλά όταν παντρεύτηκε τον Justin Theroux. Στην προκειμένη όμως θεωρούμε πως είναι αρκετά σκληρή (μη λέμε βέβαια και μεγάλες κουβέντες) και θα θέλαμε να τη δούμε να κάνει ένα βήμα προς τα... πίσω.

Η κακή και απόμακρη σχέση που έχει με τη μαμά της είναι ευρέως γνωστή. Εκείνη όμως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, τώρα πια κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι και η κόρη της είναι άφαντη. Ένα πρόσωπο που τις γνωρίζει και τις δύο, είπε στο radaronline πως η Nancy θα πεθάνει με το παράπονο. Ενώ η Jennifer Aniston συμπεριφέρεται σα να μην υπάρχει, εκείνης η καρδιά έχει σπάσει.

jennifer mother stroke 0fd6c

Φωτογραφία από το παρελθόν

Όπως είπε και προηγουμένως δε γνωρίζουμε γιατί οι δυο τους έχουν να συναντηθούν γύρω στα 5 χρόνια αλλά μήπως ήρθε η ώρα της επανασύνδεσης; Το αίμα, άλλωστε, νερό δε γίνεται και ιδιαίτερα όταν υπάρχουν και σοβαρά προβλήματα υγείας προς επίλυση.

Διάβασε ακόμα:

Γελάει το Hollywood: Αυτή είναι η πιο αστεία είδηση περί εγκυμοσύνης για αυτό το μήνα

Ελένη Μενεγάκη: 8 υπέροχες φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή