Charlize Theron: Φωτογραφίζεται σε σέξι πόζες και περνά το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες

Charlize Theron: Φωτογραφίζεται σε σέξι πόζες και περνά το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες

Εκθαμβωτική στη νέα της φωτογράφιση

Τι κι αν πάτησε τα 40; H Charlize Theron είναι πιο κούκλα και λαμπερή από ποτέ. Η διάσημη ηθοποιός είναι πια... ελεύθερο πουλί και δε διστάζει να φωτογραφηθεί σε σούπερ σέξι πόζες για χάρη του GQ Magazine.

Ντυμένη στα μαύρα η Theron μας αποκάλυψε το σούπερ γυμνασμένο της κορμί. Τα λόγια είναι περιττά για τα δίμετρα πόδια της τα οποία δε γίνεται να μη σου τραβήξουν την προσοχή.

32D662E300000578 0 image a 82 1459813288942 0768a

Κι αν νομίζατε πως ο σκοπός της φωτογράφισής της αυτής ήταν να μας δείξει πόσο θεά είναι πλανάστε. Η star μεταξύ άλλων φρόντισε να μιλήσει για το σεξισμό που επικρατεί στον κόσμο (αλλά και ακόμη περισσότερο στο Hollywood) και να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Ιδού τι είπε:

«Ζούμε σε μια κοινωνία που η γυναίκα μαραζώνει και ο άντρας ωριμάζει σαν το καλό κρασί. Και για πολύ καιρό οι γυναίκες το δέχονταν αυτό. Περιμέναμε από την κοινωνία να αλλάξει αλλά τώρα ήρθε η ώρα να την αλλάξουμε εμείς. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι οι γυναίκες ανησυχούν λιγότερο για το ότι μεγαλώνουν από ότι οι άντρες. Νομίζω πως υπάρχουν μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς για το πώς πρέπει να δείχνει μια γυναίκα μετά τα 40. τόνισε η Charlize και μας βρήκε απολύτως σύμφωνες».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πρόσφατη φωτογράφισή της στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η Gwyneth Paltrow ξεπέρασε κάθε όριο: Η αισθητική μέθοδος που δοκίμασε θα σας σοκάρει