Η Blake Lively και το «ρατσιστικό» της μήνυμα είναι το πρώτο θέμα της ημέρας

Ερμιόνη Σαρρή
Η Blake Lively και το «ρατσιστικό» της μήνυμα είναι το πρώτο θέμα της ημέρας

Γιατί «σήκωσε» θύελλα αντιδράσεων;

Ναι, η Blake Lively είναι τόσο cool που δε δίστασε να τρολάρει ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Βλέπεις λόγω εγκυμοσύνης έχει πάρει μερικά κιλάκια παραπάνω (όχι πολλά, μη φανταστείς) και η εικόνα του εαυτού της πάνω στο κόκκινο χαλί δεν πρέπει να την έκανε να «πετά» και από χαρά.

Η Blake πόσταρε στο Instagram μία χιουμοριστική φωτογραφία με τα οπίσθιά της. Η ίδια παρατήρησε πως τα οπίσθιά της σα να έχουν πάρει λίγο όγκο και έγραψε κάτω από τη φωτό: «L.A. face with an Oakland booty». Μπορεί, λοιπόν, η κοιλιά της να έχει ίσα ίσα φουσκώσει, δε βλέπουμε όμως το ίδιο και στα οπίσθιά της. Καλά εννοείται ότι ήταν μία κούκλα.

13181472 1609136752746655 769630611 n 0081e

Το σχόλιο της όμως αυτό χαρακτηρίστηκε από πολλούς ρατσιστικό και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή. Στην πραγματικότητα όμως εκείνη χρησιμοποίησε ένα στίχο από το τραγούδι «Baby Got Back». Είμαστε σίγουρες πως το μόνο που δεν ήθελε να κάνει με αυτό το σχόλιο, είναι να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιες άλλες γυναίκες.

Σε μερικά από αυτά οι ακόλουθοί της έγραφαν:

«Το σχόλιο αυτό είναι αρκετά κακόγουστο.Ντροπή σου, Blake», «Εύχομαι να μην ξαναπαρεί ποτέ της ρόλο. Το μήνυμα αυτό είναι αρκετά ρατσιστικό...».

https://www.instagram.com/p/p