Η συγκινητική φωτογραφία της Blake Lively και το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες

Ερμιόνη Σαρρή
Η συγκινητική φωτογραφία της Blake Lively και το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες

«Ξύπνησαν» από μέσα της οι αναμνήσεις  

Η εγκυμοσύνη έχει κάνει κάπως πιο ευαίσθητη την Blake Lively. Όχι πως δεν ήταν, αλλά όσο να ναι όλες οι γυναίκες γίνονται κάπως πιο τρυφερές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Πώς το βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα για την ηθοποιό; Μα από την πρόσφατη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram. Την έπιασε μία νοσταλγική διάθεση και έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Η Blake Lively «ανέβασε« μία φωτογραφία από το παρελθόν με τις φίλες της και είπε μία πολύ μεγάλη αλήθεια. Τα κορίτσια ήταν μέσα σε ένα αεροπλάνο και τα χαμόγελά τους μαρτυρούν πόσο ωραία τα περνούσαν εκείνη τη στιγμή. Οι Blake, America Ferrera, Alexis Bledel και Amber Tamblyn δε ήταν απλές συνεργάτιδες αλλά κατέληξαν να είναι αυτό που λέμε αδερφές από επιλογή.

blake z 95082

Η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία με τις υπόλοιπες τρεις ηθοποιούς έγραψε: «Δεν είναι μόνο φίλες μου, αλλά οι αδερφές μου, οι μέντορές μου, η έμπνευση μου---- καλλιτέχνες, ποιητές, ακτιβιστές, γυναίκες. Μπορούμε και δίνουμε δύναμη η μία στην άλλη. Όταν οι γυναίκες υποστηρίζουν η μία την άλλη, επιτυγχάνουμε καταπληκτικά πράγματα».

Για δες και αυτό:

Η δήλωση του Ben Affleck για την Jennifer Lopez που θα δυσαρεστήσει αρκετά την Garner