Το αινιγματικό μήνυμα της Καινούργιου στο Instagram για τη ζωή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το αινιγματικό μήνυμα της Καινούργιου στο Instagram για τη ζωή της

Τι σχολίασε η ελληνίδα παρουσιάστρια;

Μπορεί να μη περνάει και την καλύτερη φάση της ζωής της τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως η Κατερίνα Καινούργιου δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να την πάρει από κάτω.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να περνάς καλά, όπως και η ίδια έχει σχολιάσει κατά καιρούς είναι λίγοι και αληθινοί φίλοι, που σε φροντίζουν και σε καταλαβαίνουν. Το χθεσινό της βράδυ η ελληνίδα παρουσιάστρια το πέρασε με μία καλή της φίλη σε γνωστό μαγαζί του Ψυχικού και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της βραδιάς με τη φίλη της στο Instagram.

2016 09 10 3

Και η φωτογραφία αυτή έγινε αφορμή για την Κατερίνα να μας περάσει ένα μήνυμα για τη ζωή της -και όχι μόνο-. Μία διαδικτυακή της φίλη της σχολίασε: « Μπράβο ρε Κατερίνα για σένα είναι η ζωη πάλι βολτάρεις;», με την Κατερίνα Καινούργιου να της απαντά, πως το να βγαίνεις δεν σημαίνει πως είσαι και απόλυτα ευτυχισμένος, απλά ξεφεύγεις.

14331063 1197868973588035 625660613 n

Και ομολογουμένως μας έβαλε σε σκέψεις το σχόλιο της. Φυσικά και ασπαζόμαστε την άποψη της αυτή, γιατί πράγματι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που σου φτιάχνουν το κέφι και σε κάνουν ευτυχισμένη. Έχει απόλυτο δίκιο σε ό,τι έγραψε και ίσως στην απάντης της αυτή να είναι κάπως επηρεσμένη λόγω των τηλεοπτικών αδειών και να έχει πεσει η ψυχολογία της.

Αυτό που μετράει όμως, είναι πως οι αληθινοί φίλοι πάντα σε βοηθούν στις δύσκολες στιγμές και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. #Keepgoing Κατερίνα!

Δες κι αυτό: Ρέβη-Τότσικας: βάφτισαν τα παιδάκια τους και αυτή είναι η πρώτη τους δημόσια φωτογραφία