Και όμως δε φαντάζεσαι τι γινόταν τον πρώτο καιρό της σχέσης της Middleton & του William

Ερμιόνη Σαρρή
Και όμως δε φαντάζεσαι τι γινόταν τον πρώτο καιρό της σχέσης της Middleton & του William

Μία ακόμα πληροφορία φτάνει στα χέρια μας έπειτα από χρόνια.

Όλοι γνωρίζουμε πως γνωρίστηκε αυτό το ζευγάρι και ποια ήταν τα βήματα που ακολούθησε η Kate Middleton έπειτα από έναν μικρό χωρισμό τους ώστε να «πέσει» ξανά στην αγκαλιά της. Το μέλλον έδειξε πως τα πήγε καλά και η οικογένειά τους είναι πλέον πραγματικά εκπληκτική.

O James Middleton μίλησε για πρώτη φορά για τις διάσημες αδερφές του και μας έκανε εντύπωση η δήλωσή του σχετικά με τις πρώτες εβδομάδες της γνωριμίας της Kate και του πρίγκιπα William. Εκείνος ξυπνούσε σχετικά πολύ νωρίς ώστε να μαζέψει ό,τι εφημερίδες κυκλοφορούσαν με εξώφυλλο το νέο δεσμό της αδερφής του. Δεν ήθελε να συζητιέται τίποτα οπότε ήθελε να προλάβει τους πάντες.

Γενικώς, ήταν λίγο ενοχλημένος όταν όλοι τον ρωτούσαν αν είναι ο αδερφός της... Catherine αλλά ήταν συνηθισμένος και από τα παιδικά του χρόνια. Να τη βλέπει όμως στα πρωτοσέλιδα, δεν ήταν και η αγαπημένη του συνήθεια.

Pippa Middleton and James Middleton looked ready to kick of the New Year with style as they strolled through Gatwick Airport with plenty of luggage

Y.γ Εμείς γιατί τον βλέπουμε συνεχώς με την Pippa;