Είναι επίσημο! Μετά την επανασύνδεση το γνωστό ζευγάρι του Hollywood αρραβωνιάστηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι επίσημο! Μετά την επανασύνδεση το γνωστό ζευγάρι του Hollywood αρραβωνιάστηκε

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά...

Μετά τη Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth άλλο ένα ζευγάρι του Hollywood επανασυνδέθηκε ξανά μετά από χωρισμό. Και ναι όσο αστείο και να σου ακούγεται αρραβωνιάστηκε εκ νέου. Ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι νέες πληροφορίες.

Ο λόγος για την Emma Roberts και τον Evan Peters, οι οποίοι είχαν αρχίσει εδώ και αρκετούς μήνες να βγαίνουν ξανά και χθες αποφάσισαν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

emma roberts evan ffn gallery 1

Τι σημαίνει όμως αυτό πραγματικά κανείς δεν ξέρει. Είναι έτοιμοι επιτέλους να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης; Θα μάθουμε.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε εκ νέου, μιας και πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλονν αναφέρουν, πως η Emma στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του American Horror Story, φορούσε το δαχτυλίδι της. Εντάξει, δεν το λές και ασήμαντη λεπτομέρεια.

emma roberts evan ffn gallery 5

Οι δυό τους είναι μαζί από το 2013 και πάντα έμοιαζαν να είναι το τέλειο ζευγάρι.Ταιριάζουν τόσο μεταξύ τους, που σίγουρα δεν μπορείς να τους φανταστείς με άλλους αγαπημένους. Τον Ιούνιο του 2015 ακύρωσαν τον αρραβώνα τους, τώρα όμως είναι και πάλι μαζί και φουλ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.