Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Μα πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Πριν από έναν περίπου μήνα το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Υπάρχει άλλωστε τίποτα πιο όμορφο σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι;

Ένα κοριτσάκι λοιπόν, είναι το μωράκι που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία, όπως ανέφεραν οι ίδιοι άλλωστε, λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και πολύ χαρήκαμε που τους είδαμε, καθώς φαίνεται ότι το μωράκι τους θα έρθει πολύ σύντομα στον κόσμο.

Η κοιλίτσα της star ήταν ιδιαίτερα φουσκωμένη θα λέγαμε και παρά το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν αρκετά εμφανής. Ο λόγος για τον Chad Michael Murray (ποιος μπορεί να ξεχάσει τον γόη του One Tree Hill) και τη Sarah Roemer, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί για το πάρτι του «Άντρα της Χρονιάς» από το περιοδικό GQ.

3B353C6E00000578 0 image m 16 1481298176711

Οι δυο τους φαινόντουσαν απίστευτα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, ενώ αναμφίβολα η πιο γλυκιά φωτογραφία τους ήταν αυτή που ο Chad είχε σκύψει και φιλούσε την κοιλίτσα της συζύγου του. Με το καλό παιδιά!

3B353D8A00000578 0 image a 1 1481297353566

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Γάμος στο Hollywood; Η ηθοποιός κυκλοφορεί με διαμαντένιο δαχτυλίδι και οι φήμες οργιάζουν