Αισιοδοξία στην Ελληνική αποστολή. Που ποντάρει ο Λούκας Γιώρκας να αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει με το κομμάτι του;

Αισιοδοξία στην Ελληνική αποστολή. Που ποντάρει ο Λούκας Γιώρκας να αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει με το κομμάτι του;

Όλες οι λεπτομέρειες στο Queen.gr . «Φωτιά» έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision που αναδεικνύεται σε μια από τις πιο δύσκολες μάχες για την Ελλάδα των τελευταίων ετών. Τα χαμόγελα πάντως ήρθαν στα χείλη της ελληνικής αποστολής εδώ και λίγες ώρες.

Ο Λούκας Γιώρκας και το «Watch my Dance» ανέβηκαν δύο θέσεις στα στοιχήματα, τα οποία μέχρι πρότινος τον ήθελαν να κατατάσσεται 25ος, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, κατατάσσεται στην 23η θέση της τελικής κατάταξης. Μια άλλη δημοσκόπηση στην Γερμανία αν και τον είχε εκτός τελικού, τώρα τον βάζει στην τελική δεκάδα όσο αφορά την κατάταξή του.

Παρόλαυτά, επικρατεί αισιοδοξία στην ελληνική αποστολή σε ότι αφορά το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον αποσπά εξαιρετικά σχόλια. Η πρώτη πρόβα του «Watch my Dance» εντυπωσίασε τους eurofans που την είδαν από κοντά. Το σκηνικό με τους κίονες, στο οποίο κυριαρχεί το μπλε χρώμα, σε συνδυασμό με την 3Dτεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί στο τελικό τηλεοπτικό αποτέλεσμα κάνει τους περισσότερους να μιλούν για μια εξαιρετική και κυρίως αξιοπρεπή εμφάνιση.

Όλες οι υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό αποτελούν σημαντικούς αντιπάλους για το ελληνικό κομμάτι αλλά δε μας φοβίζουν. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν και της Ουγγαρίας.

Και μπορεί ο Λούκας να ανέβηκε κατά δύο θέσεις στα στοιχήματα όπως προαναφέραμε, ωστόσο οι περισσότερες από τις υπόλοιπες χώρες που πρόκειται να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στον τελικό, θα τα δώσουν «όλα» και κρύβουν πολλούς άσους στο μανίκι τους.