Η star έχει μόλις ένα μήνα χωρισμένη και είναι πιο λαμπερή από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star έχει μόλις ένα μήνα χωρισμένη και είναι πιο λαμπερή από ποτέ

Τελικά ίσως να μην τη πείραξε και πολύ

Μπορεί οι τελευταίοι μήνες του 2016 να μην ήταν αυτό ακριβώς που θα ήθελε η star, αλλά με τις νέες φωτογραφίες που βλέπουμε ίσως τελικά να μην την πείραξε ιδιαίτερα ο χωρισμός της από τον γνωστό τραγουδιστή.

Μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου και μη έχοντας παιδιά μαζί, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να ακολουθήσει δρόμους χωριστούς. Και όλα αυτά δύο μήνες σχεδόν πριν εκπνεύσει το 2016.

Κι ενώ όλοι φανταζόμασταν πως η star θα ήταν έστω λίγο στεναχωρημένη, μας διέψευσε και κοινοποίησε την ημέρα των γενεθλίων της (δηλαδή εχθές) την πιο sexy της φωτογραφία. Και γιατί να τα βάψει μαύρα θα μας πεις;

Είναι στο άνθος της ηλικίας της (έγινε μόλις 28), είναι πανέμορφη και μπορεί φυσικά να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Ο λόγος για τη Shannon De Lima που κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram -προκειμένου να ευχαριστήσει τους φίλους της για τις ευχές- και μας κόπηκε η ανάσα όταν την είδαμε.

Φορώντας ένα λευκό μπικίνι και ποζάροντας στη μέση μιας καταγάλανης παραλίας έγραψε: «είμαι πολύ ευτυχισμένη για την καινούργια χρονιά που ξεκινάει και θέλω να τη διασκεδάσω στο έπακρον. Το μόνο που ΣΟΥ ζητάω είναι υγεία και να συνεχίσω να ζω. Είναι τόσο όμορφη η ζωή! #χρόνια μου πολλά».