Ο John Travolta παραδίδει μαθήματα προσηλυτισμού στην σαϊεντολογία

Ο John Travolta παραδίδει μαθήματα προσηλυτισμού στην σαϊεντολογία

Με παραλήπτη την -κάπως χαμένη- Lindsay Lohan.

Ο 57χρονος ηθοποιός που είναι διάσημος, εκτός όλων των άλλων, για την αφοσίωσή του στην αίρεση της σαϊεντολογίας αποφάσισε να μυήσει και άλλους στις χαρές της (...). Συνέστησε, λοιπόν, στην ταραγμένη και κάπως χαμένη, αν κρίνει κανείς από τη συμπεριφορά και τα προβλήματά της άτακτης celebrity/ ηθοποιού/ τραγουδίστριας, να την ασπαστεί και εκείνη για να σωθεί.

Έτσι λένε οι φήμες, τουλάχιστον. Πως ο επαΐων της συγκεκριμένης θρησκείας ηθοποιός έδωσε τα φώτα του στην 24χρονη Lindsay με την οποία γνωρίστηκαν ως δυνητικοί συνεργάτες στην ταινία «Gotti: Three Generations» όπου θα υποδυθούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Άλλες φήμες, πάλι, λένε πως οι παραγωγοί της ταινίας ήταν διστακτικοί όσον αφορά στην Lohan εξαιτίας της προβληματικής ζωής της αλλά ο Travolta τους διαβεβαίωσε πως θα την πάρει υπό την προστασία του και δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως έκτροπο.

Η Lindsay που πρόκειται, την ερχόμενη εβδομάδα, να εκτίσει την ποινή της που ορίζει κοινωνική εργασία υποσχέθηκε στον Travolta να συμμετάσχει στα μαθήματα που θα τη βοηθήσουν στην σαϊεντολογία. Και να είναι και καλή μαθήτρια, άραγε;