Μαμάδες στα reality

Μαμάδες στα reality

Τα διάσημα reality shows με μαμάδες που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, σχόλια και έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό;

Η μητρότητα ήταν μία έννοια που πάντα απασχολούσε τη τηλεόραση ποικιλοτρόπως. Από τη Laura Linney, ως καρκινοπαθή που υποφέρει σιωπηλά στο «Big C» μέχρι την αφηρημένη και ματαιόδοξη μητέρα, Jennifer Aniston στα «Friends», οι τηλεοπτικές μητέρες ήταν πάντα αγαπημένοι χαρακτήρες του κοινού.

Και επειδή τα ιθύνοντες της tv πάντα κατάφερναν να δώσουν μία reality εκδοχή όλων των κοινωνικών τύπων κατά καιρούς έχουν δημιουργήσει reality με τις μαμάδες στο επίκεντρο του τηλεοπτικού show.

Πρώτα από όλα το «Teen mom» του MTV έχει καταφέρει να δημιουργήσει τεράστιο ντόρο δεδομένου ότι ασχολείται με ανήλικες μητέρες και τις σχέσεις τους με τον κοινωνικό περίγυρο. Οι επικριτές του συγκεκριμένου format είναι πάρα πολλοί και εστιάζουν στο γεγονός ότι προβάλλονται ανήλικες μητέρες στη tv.

Το ίδιο κανάλι στην Αμερική έχει παράγει και το «Date my mother», που είναι ένα χιουμοριστικό show, στο οποίο οι επίδοξοι γαμπροί βγαίνουν ραντεβού με τις μαμάδες και έτσι επιλέγουν τις κόρες. Ίσως το πιο παράδοξο blind date στις ζωές όλων.

Μερικά χρόνια πριν, το «Crowned: The mother of all pageants» ήταν ένας διαγωνισμός ομορφιάς για κόρες, αλλά και μαμάδες που χαρακτηρίστηκε ως το «οικογενειακό Next Top Model»

Εκτός από τις καθημερινές μαμάδες, βέβαια, και οι celebrity μαμάδες έχουν προβάλει τη ζωή τους με όλες τις πτυχές της μητρότητας. H Joan Rivers ήταν από τις πρώτες celebrity μαμάδες που μοιράστηκε τη ζωή της με όλα την Αμερική στο «Mother knows best», ενώ η Sharon Osbourne προσπαθούσε να ελέγξει όλα τα αγρίμια στο σπίτι τις στη σειρά το MTV, «The Osbournes».

Τελευταία και καλύτερη, αν ρωτήσετε εμάς, η Victoria Beckham που με την μετεγγραφή του άντρα της, David και την μετακόμιση της οικογένειας στο Αμέρικα αποφάσισε να μοιραστεί με όλους τους fan της τις δυσκολίες της προσαρμογής με το reality «Victoria Beckham: Coming to America» και να αποδείξει πως δεν είναι η ice queen που όλοι πιστεύουν, αλλά μία στοργική και μητέρα.