Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο Λούκας μετά και την δεύτερη πρόβα του. Κολακευτικά λόγια δέχεται ο Έλληνας καλλιτέχνης

Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο Λούκας μετά και την δεύτερη πρόβα του. Κολακευτικά λόγια δέχεται ο Έλληνας καλλιτέχνης

Όλα πήγαν καλά και στην δεύτερη πρόβα του Λούκα Γιώρκα παρά τα σκηνοθετικά λάθη. Ρεπορτάζ αποκαλυπτικό από την Γερμανία.

Με κίονες, φωτιές που ανεμίζουν στις οθόνες LED και το μαύρο-μπλε χρώμα να κυριαρχεί στον φωτισμό, ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα του «Watch My Dance» στο Dysseldorf για τον Λούκα Γιώρκα. Η σκηνική παρουσία του, αλλά και του Stereo Mike όσο και των χορευτών ήταν πολύ πιο «δυνατή» από την πρώτη πρόβα, αφού ανέβηκαν με άλλον αέρα στη σκηνή και ήταν πολύ πιο σίγουροι και συγχρονισμένοι μεταξύ τους. Οι ξένοι δημοσιογράφοι τους αποθέωσαν και όσο περνάνε οι ώρες τόσο ανεβαίνει στα στοιχήματα το ελληνικό κομμάτι.

Το σκηνικό ήταν επιβλητικό με έντονο το αρχαιοελληνικό στοιχείο και υφάσματα να ανεμίζουν. Η ελληνική αποστολή αντιμετώπισε πρόβλημα με τους κίονες όπως δήλωσε και ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Τι συνέβη όμως ; Το εύρημα που έχει δημιουργήσει πολλά θετικά σχόλια στους Ευρωπαίους αντικαταστάθηκε από κίονες που δεν «γράφουν» και τόσο καλά στην οθόνη. Αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα την ελληνική αποστολή, που αμέσως έτρεξε να δει τι έγινε και τελικά διόρθωσε το πρόβλημα.

Ο Λούκας κατά τα άλλα δίνει το παρόν σε όλα τα πάρτι των ξένων αποστολών και δείχνει πολύ διαχυτικός με τις γυναίκες ως ελεύθερος που δηλώνει. Κλείνοντας να τονίσουμε ότι ενθαρρυντικό είναι πάντως ότι, ενώ πριν από λίγες ώρες παιζόταν ένα θρίλερ με την πρόκρισή μας στη Eurovision, λίγες ώρες μετά, η ελληνική αποστολή ανέβηκε στους πίνακες των στοιχημάτων, αγγίζοντας ακόμη και την 5η θέση. Υπομονή μέχρι την Τρίτη το βράδυ. Εμείς του στέλνουμε ολόψυχα τις καλύτερες ευχές μας.