Χωρισμός alert! Έπειτα από 6χρόνια γάμου ο πρωταγωνιστής των «Friends» παίρνει διαζύγιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χωρισμός alert! Έπειτα από 6χρόνια γάμου ο πρωταγωνιστής των «Friends» παίρνει διαζύγιο

Τι συνέβη στο διάσημο ζευγάρι;

Ένα διάλλειμα στο γάμο του φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ο πρωταγωνιστής των Friends με την σύζυγο του, έπειτα από έξι χρόνια έγγαμμου βίου και μίας κορούλας που έχουν αποκτήσει μαζί. Εν έτη 2017 φαίνεται πως καμία σημασία δεν έχουν πια τα χρόνια που περνάς με το άλλο πρόσωπο και αν έχει επέλθει ρήξη στη σχέση, σύντομα θα έρθει και ο χωρισμός.

Ωστόσο για πρώτη φορά σε χωρισμό διασλημων του Hollywood, δεν υπήρξε κανένας απολύτως σοβαρός λόγος που να αναγκάσει το ζευγάρι να χωρίσει. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλλειμα και να μείνουν για λίγο καιρό χώρια. Ίσως θα μας πεις έφταιξε η διαφορά ηλικίας. 31 ετών εκείνη, 50 ο ηθοποιός, δεν τα λες και λίγα 19 χρόνια, ωστόσο έχουμε δει και ζευγάρια με μεγαλύτερη διαφορά να ζουν ευτυχισμένα.

david 3

Ο David Schwimmer (aka ο Ρος της καρδιάς μας) και η σύζυγος του Zoe Buckman δήλωσαν πως ο χωρισμός τους είναι φιλικός, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους και θα παραμείνουν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι για χάρη και της 5χρονης κόρης τους, Cleo. Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν, πως αν τελικά το ζευγάρι πάρει διαζύγιο θα το βγάλουν κοινή συναινέσει και η επιμέλεια της κόρης τους θα είναι από κοινού χωρίς προβλήματα και φασαρίες.