Ο διάσημος ποδοσφαιριστής μόλις έγινε ξανά πατέρας και καλωσόρισε στον κόσμο τα διδυμάκια του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ποδοσφαιριστής μόλις έγινε ξανά πατέρας και καλωσόρισε στον κόσμο τα διδυμάκια του

Ίσως η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του

Πριν από τρεις μήνες περίπου είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε τον διάσημο αθλητή να γίνεται ξανά πατέρας και μάλιστα σε δίδυμα, μέσω παρένθετης μητέρας. Τελικά όχι απλά δεν ήταν φήμες, αλλά πριν από λίγες ώρες έγινε ξανά πατέρας και μάλιστα είναι πιο ευτυχισμένος από κάθε άλλη φορά.

Ο λόγος για τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος ναι μεν διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως η σύντροφος του Georgina Rodriguez είναι έγκυος –μετά τις επίμαχες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν- όμως έγινε και πάλι πατέρας, αυτή τη φορά σε δίδυμα παιδάκια.

41521BE000000578 4591968 image m 95 1497141572691

Σύμφωνα με το πορτογαλικό κανάλι SIC τα παιδάκια του γεννήθηκαν την Πέμπτη, χαίρουν άκρας υγείας και μπορεί να είναι πολύ περήφανος πια καθώς απέκτησε και μία κόρη. «Η Eva και ο Mateo όπως ήδη τα έχει ονομάσει ο Cristiano γεννήθηκαν την Πέμπτη μέσω παρένθετης μητέρας και είναι ένα μυστικό που ο άσος της Real δεν έχει αποκαλύψει ακόμη στον υπόλοιπο κόσμο», ανέφερε το ρεπορτάζ της πορτογαλικής τηλεόρασης.

Δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από τον γνωστό ποδοσφαιριστή ακόμη ή ααπό τον αντζέντη του, ωστόσο όλα τα πορτογαλικά μέσα και οι εφημερίδες το έχουν ως την πρώτη και κυριότερη είδηση, οπότε είναι πολύ δύσκολο να μην ισχύει. Μετά την κατάκτηση του Champions League λοιπόν, ο άσος της Real έχει ακόμη όχι έναν, αλλά δύο λόγους για να είναι ευτυχισμένος και περήφανος.