Η επείγουσα επίσκεψη της Kate Middleton στο νοσοκομείο και οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η επείγουσα επίσκεψη της Kate Middleton στο νοσοκομείο και οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Τι συνέβη με τη Δούκισσα του Cambridge;

Ένα θέμα που ουκ ολίγες φορές μας έχει απασχολήσει αυτή τη χρονιά είναι οι φήμες που κυκλοφορούν κατά διαστήματα, πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά. Κάπως έτσι λοιπόν και πάλι αναζωπυρώθηκαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης μετά την τελευταία επείγουσα επίσκεψη της Δούκισσας του Cambridge στο νοσοκομείο.

Η Kate Middleton μονοπωλεί τα μέσα με το θέμα της εγκυμοσύνης της για μία ακόμη φορά, μετά από αποκλειστικές πληροφορίες, πως διακομίστηκε εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο Marylebone, στο Λονδίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Δούκισσα πήρε εξιτήριο την αμέσως επόμενη ημέρα, ενώ ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έμειναν όλο το βράδυ με την γιαγιά τους, Carole Middleton.

Κανένας δεν έχει απάντηση γι’ αυτή της την ξαφνική επίσκεψη στο νοσοκομείο, αλλά όλοι πιστεύουν πως η Kate είναι και πάλι έγκυος και υποφέρει από πρωινές ναυτίες. Δεν ήταν λίγες οι φορές άλλωστε που στην πρώτη της εγκυμοσύνη μεταφέρθηκε –πολλές φορές- στο νοσοκομείο, αναγκάζοντας το βασιλικό περιβάλλον να αποκαλύψει πως είναι έγκυος.

Μήπως βρισκόμαστε και πάλι λίγο πριν την ανακοίνωση μιας παρόμοιας κατάστασης;