Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Τα φιλιά & τα τρυφερά τετ-α-τετ που αποδεικνύουν τον τρελό έρωτα τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Τα φιλιά & τα τρυφερά τετ-α-τετ που αποδεικνύουν τον τρελό έρωτα τους

Ο Harry είναι φουλ ερωτευμένος και αυτό δεν κρύβεται πια

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ένα από τα ζευγάρια που εδώ και έναν χρόνο (περίπου τέτοιο καιρό πέρυσι μάθαμε για τη σχέση τους) μαςς έχουν απασχολήσει πολύ και απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη. Και φυσικά δεν μας χαλάει καθόλου, μιας κι έχουμε μία ιδιαίτερη «αγάπη» προς την βασιλική οικογένεια και τα μέλη αυτής.

Κάπου εδώ λοιπόν να σου θυμίσουμε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα της σχέσης τους το ζευγάρι έκανε πολύ σπάνιες εμφανίσεις και όχι πάντα μαζί και απέφευγαν τα φωτογραφικά φλας συνεχώς. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε η συνέντευξη της Meghan Markle σε γνωστό περιδικό, θυμάσαι αυτή που έλεγε πως λιώνει για τον πρίγκιπα Harry κ.ο.κ, όλα αλλάξαν και φυσικά προς το καλύτερο.

Το διάσημο ζευγάρι δεν κρύβεται πια όταν βλέπει φωτογράφο, ούτε αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Αντιθέτως κάνουν πολλά πράγματα μαζί και επιδίδονται σε τρυφερά τετ-α-τετ και φιλιά δημοσίως πάντα με τακτ φυσικά. Κάπως έτσι έγινε και αυτή τη φορά που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να παρακολουθεί την τελετή λήξης των Invictus Games στο Τορόντο το Καναδά, με τον πρίγκιπα και την ηθοποιό να είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά (στο μάγουλο, τόσο κύριος είναι).

44E8D60200000578 4936500 Loved up Markle is pictured clapping and smiles as her boyfriend m 120 1506835667312

Και επειδή μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, δες πόσο παρακάτω πόσο ερωτευμένο είναι το αγαπημένο μας ζευγάρι.

44E8D62300000578 4936500 image a 86 1506831898834

Στην gallery παρακάτω θα δεις πλούσιο υλικό από τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού.