Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ένα ακόμη μέλος πρόσθεσε στην οικογένεια του ο star

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά και την είδηση έκανε γνωστή στο US Tv η πρώην σύντροφος του, Elizabeth Hurley. Ίσως να έχεις καταλάβει για ποιον ηθοποιό μιλάμε, μιας και σου αναφέρουμε την πρώην σύντροφο του, αν πάλι όχι θα το μάθεις στις γραμμές αυτές που γράφονται παρακάτω.

Ο Hugh Grant λοιπόν και η σύντροφος του Anna Eberstein σύμφωνα με πληροφορίες υποδέχτηκαν το πέμπτο τους παιδάκι την προηγούμενη εβδομάδα και όπως είναι λογικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το πιο παράδοξο βέβαια στην όλη υπόθεση είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτό το νέο έγινε γνωστό. Η Elizabeth Hurley βρέθηκε καλεσμένη στο «Watch What Happens Live» με τον Andy Cohen και σε ερώτηση του παρουσιαστή, πως της φαίνεται που ο Hugh έχει τόσα παιδιά, εκείνη απάντησε «απέκτησε το πέμπτο την προηγούμενη εβδομάδα».

Μάλιστα ο παρουσιαστής τη ρώτησε εάν είναι σοκαρισμένη από όλο αυτό και εκείνη απάντησε πως δεν την ενοχλεί και ούτε της φαίνεται περίεργο, αντιθέτως θεωρεί τον Hugh έναν μαγευτικό και πολύ καλό μπαμπά. Να τους ζήσει λοιπόν το νέο μέλος της οικογένειας και ας μην έχουμε επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι ακόμη.

Διάβασε ακόμη:

Ποιος από τους μεγάλους νικητές των Οscars έχει χωρίσει και δεν το μάθαμε ποτέ;