Όχι πια «πρώην»: Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όχι πια «πρώην»: Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένο

Επανασύνδεση alert!

Η αλήθεια είναι πως είχαμε σοκαριστεί αρκετά όταν ο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός χώρισε με την γνωστή επίσης τραγουδίστρια πριν από δύο καλοκαίρια. Και μπορεί τότε να ακούστηκε ουκ ολίγες φορές πως βρίσκονται από την επανασύνδεση ή ακόμη χειρότερα πως εκείνη είναι έγκυος με το παιδί του, δεν συνέβη όμως ποτέ τίποτα. Εκείνος συνέχισε τη ζωή του single και sexy κι εκείνη εδώ και ενάμιση χρόνο έχει έναν νέο σύντροφο.

Και κάπου εδώ σταματά και η single ζωή για τον DJ, ο οποίος μπορεί να μην τα βρήκε και πάλι με την Taylor Swift, επανασυνδέθηκε όμως με την πρώην του Aarika Wolf και μάλιστα δείχνουν και πολύ ερωτευμένοι. Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις, αναφερόμαστε στον Calvin Harris, ο οποίος πέρασε περίπου δύο χρόνια της ζωής του στο κλαμπ των singles, πλέον όμως είναι και πάλι σε σχέση.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πρώην (ή νυν) ζευγάρι σε απόδραση τους στο Cabo San Lucas του Mexico το Σαββατοκύριακο και η αλήθεια είναι πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους. Μα γιατί είχαν χωρίσει τότε; Και γιατί ο Calvin τα είχε φτιάξει με την Taylor; Όχι πως δεν τη συμπαθούμε, αλλά όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και στα τρυφερά τετ-α-τετ τους, η Aarika του ταιριάζει πολύ περισσότερο.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω και πες μας: Taylor ή Aarika;

Διάβασε ακόμη:

What? Η Taylor Swift και ο Calvin Harris χώρισαν

Η star χώρισε πριν από λίγο καιρό και κυκλοφορεί με φουσκωμένη κοιλίτσα