Ποιος βγάζει το καπέλο στον Johnny Depp;

Ποιος βγάζει το καπέλο στον Johnny Depp;

H Vanessa Paradis δεν αντέχει άλλο να μαζεύει τα καπέλα του συζύγου της και απαιτεί να τα ξεφορτωθεί.

Έξαλλη η νοικοκυρά, έξαλλη. Ο 47χρονος ηθοποιός είναι διάσημος -εκτός όλων των άλλων- για την εμμονή του με τα καπέλα αλλά η σύζυγος δεν αντέχει άλλο να μαζεύει ό,τι headpiece συλλέγει ο αγαπημένος της. Η συλλογή του έχει αποκτήσει επεκτατικές τάσεις στο σπίτι τους, στο οποίο ξεπετάγεται ένα καπέλο όπου σταθείς και όπου βρεθείς -εκτός από τα δύο δωμάτια που είναι, έτσι κι αλλιώς, αφιερωμένα στα αξεσουάρ του Johhny.

«Johnny, πάρε τα καπέλα σου αλλιώς θα τα πετάξω στα σκουπίδια» του είπε η εξαγριωμένη συμβία του και ο Johnny ένιωσε τον κρύο ιδρώτα να λούζει το μέτωπό του (κάτω από το καπέλο, φυσικά). Η κορύφωση της ενόχλησης της Vanessa Paradis έφτασε όταν ο σύζυγός της κατέφτασε σπίτι με το νέο του απόκτημα, ένα καπέλο που αγόρασε από έναν άστεγο.

Ο Johhny άκουσε καλά την απειλή της και επειδή δεν θέλει να πάψει να ψωνίζει καπέλα αποφάσισε να βρει κάπου αλλού στέγη για τη συλλογή του για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ίσως σε ένα από τα υπόλοιπα σπίτια τους αντί να τα φυλάει όλα στο Πιαριζιάνικο διαμέρισμα όπου ζουν με τα δύο παιδιά τους; Πάντως, ένα είναι σίγουρο: τόσο ο Johhny, όσο και τα καπέλα του θα νιώσουν μια κάποια νοσταλγία ο ένας για τον άλλον όταν θα είναι μακριά.